vezetéstámogató rendszerek

egyedi vezetési élmény

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

kamerás belső visszapillantó tükör
Többé nem okoz problémát, hogy a hátsó kilátást egy utas vagy a csomagok akadályozzák. A hátsó ablakban elhelyezett kamera képe a középső tükörben jelenik meg.
aktív vezetési asszisztens (AD1)
Vezesse Megane E-Tech 100% electric modelljét a forgalomnak megfelelően. Az autó az útviszonyok (körforgalom, kanyarok) figyelembevételével szabályozza a sebességet, betartja a biztonságos követési távolságot és ügyel a sávtartásra is. Ha a forgalom lelassul, a jármű automatikusan megáll, majd elindul.

továbbá...

Renault Megane E-Tech 100% electric - intelligens adaptív tempomat
LED Adaptive Vision fényszórók (beépített ködlámpa funkcióval)
A rendszer automatikusan a forgalmi és időjárási helyzetnek megfelelően állítja be a fénysugár alakját, ezzel növelve az Ön kényelmét és biztonságát.
Renault Megane E-Tech 100% electric - adaptív tempomat
automata távolsági fényszóróvezérlés
Ez a szélvédő tetején elhelyezett kamera segítségével történik. A kamera a távolsági fényszórót a fényviszonyoknak és a forgalmi viszonyoknak megfelelően kezeli.
Renault Megane E-Tech 100% electric - Sebességszabályozó és -korlátozó
emelkedőn elindulást segítő rendszer
A funkció a féket 2 másodpercig automatikusan lenyomva tartja, hogy Önnek legyen ideje levenni a lábát a fékpedálról, és megnyomni a gyorsítópedált. A funkció akkor aktiválódik, ha az emelkedő 3%-nál nagyobb mértékű.
Renault Megane E-Tech 100% electric - intelligens adaptív tempomat
intelligens adaptív tempomat
A funkció segítségével megfelelő, biztonságos követési távolságot tarthat az Ön előtt közlekedő autóval. Túl kicsi követési távolság esetén a rendszer automatikusan lassít, míg szabad haladás esetén megnöveli az autó sebességét. Emellett érzékeli a közúti környezetet, például a forgalmi dugókat és a körforgalmakat, így előre szabályozni tudja a sebességet.
Renault Megane E-Tech 100% electric - adaptív tempomat
adaptív tempomat
A funkció segítségével megfelelő, biztonságos követési távolságot tarthat az Ön előtt közlekedő autóval. Túl kicsi követési távolság esetén a rendszer automatikusan lassít, míg szabad haladás esetén megnöveli az autó sebességét.
Renault Megane E-Tech 100% electric - Sebességszabályozó és -korlátozó
tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
A kormánynál elhelyezett vezérlők segítségével útközben módosíthatja a kívánt sebességet. Állítsa be a maximális sebességet úgy, hogy az megfeleljen az útra vonatkozó sebességkorlátozásoknak.