beltér és méretek

Renault Scenic E-Tech 100% electric

A Scenic E-Tech 100% electric egyedülálló méretei révén kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít minden utasának. Kívülről kompakt, belül pedig minden utasának helyet, fényt, kényelmet és a legmodernebb technológiát kínál, hogy a család minden igényét kielégítse.

tágas belső tér az egész család számára
A kompakt modell belső tere tágas, praktikus és csendes. A teljesen sík padló, az elektromos CMF-EV platform 2,78 m-es tengelytávot és optimális kényelmet biztosít, különösen hátul; a rendkívüli, 27,8 cm-es lábtérrel és a 88 cm-es belmagassággal. Így az egész család teljes kényelemben utazhat.
CSOMAGTÉR
 generous boot capacity - Renault Scenic E-tech 100% electric
tágas csomagtartó
A csomagtartó alkalmazkodik a családok igényeihez és a jármű különböző használati módjaihoz. A Scenic E-Tech 100% electric 545 literes csomagteret kínál, amely a hátsó üléspad lehajtásával 1670 literre növelhető.
INGENIUS® HÁTSÓ KÖNYÖKTÁMASZ
Ingenius armrest - Renault Scenic E-Tech 100% electric
ingenius® hátsó könyöktámasz, a kényelem új megközelítése
A különösen innovatív, lehajtható ingenius® hátsó könyöktámasz 2 USB-C csatlakozóval és mobiltelefonok, táblagépek és egyéb digitális eszközök számára kialakított tárolóhelyekkel rendelkezik.A két levehető és állítható tartóelem lehetővé teszi az utasok számára, hogy kényelmesen nézhessék kedvenc tartalmaikat, és poharak vagy vizes palackok is elférnek benne. A könyöktámasz egy alagúttal van ellátva, hogy a hosszú tárgyak, például a sílécek átférjenek a csomagtartóból a hátsó utastérbe.
FEDÉLZETI TÁROLÁS
Onboard storage - Renault Scenic E-Tech 100% electric
számos tárolási lehetőség
A 38 liternyi tárolóhely a Scenic E-Tech 100% electric első és hátsó része között oszlik meg. A kesztyűtartón és az ajtótárolókon kívül a középkonzolon egy nagy, nyitott tér található két pohártartóval, amelyek közül az egyik állítható.A könyöktámasz alatt további helyeket alakítottak ki a személyes tárgyak számára, a központi képernyő alatti nagyméretű tároló pedig lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltse okostelefonját. Az ülések háttámláján zsebek találhatók, ahol magazinokat vagy táblagépeket tárolhat.

a modell méretei
Hossz, magasság, szélesség... Tudjon meg mindent, amit tudni szeretne a Renault Scenic E-Tech 100% electric belső és külső méreteiről.