openR link multimédia rendszer beépített Google-szolgáltatásokkal

openR link multimédia rendszer beépített Google-szolgáltatásokkal

Renault Scenic E-Tech 100% electric

A Google kedvenc alkalmazásainak, a beépített Google¹ a Google Térkép², a Google Asszisztens² és a Google Play áruház segítségével személyre szabott és felhasználóbarát, praktikus vezetési élményt kínál. 
A Google Play áruházból letöltött alkalmazások használatához adatforgalmi csomagra van szüksége. Ehhez csak meg kell osztania a telefon és a Renault közötti kapcsolatot. Előfizethet külön csomagra is partnerünknél, az Orange-nál, ahol az első 3 GB ingyenes (6 hónapig érvényes. (Magyarországon nem elérhető!)

Összesen több, mint 50 interaktív és dinamikus tartalommal rendelkező alkalmazás érhető el, köztük 11³, amelyek kizárólag a Renault-val együttműködve készültek.
Ev route planner - Renault Scenic E-Tech 100% electric
valós idejű navigáció
A 774 cm²-es megjelenítési felülettel az új generációs openR link kezelőfelület még pontosabb navigációt kínál. Az elektromos útvonaltervező figyelembe veszi a vezető preferenciáit, és a kiválasztott töltési típusoknak megfelelő útvonalakat javasol a legoptimálisabb töltési pontok megtalálásával. Az adatokat automatikusan frissíti a tényleges fogyasztásnak megfelelően; ha akadályt észlel (forgalom, útépítés stb.), újraszámítja az útvonalat.
Voice control - Renault Scenic E-Tech 100% electric
hangvezérlés
Az openR link hangutasításokkal irányítható a Google Asszisztens hangfelismerővel. "Hey Google, show me the closest charging point". Tervezze meg utazásait, állítsa be a hőmérsékletet, változtassa meg a vezetési üzemmódot - a hangalapú asszisztens elvégzi a módosításokat. Tartsa szemét az úton, és könnyedén indítsa el a zenelejátszást, telefonáljon, kérjen információkat és aktiválja a jármű egyes funkcióit.

*A funkció magyar nyelven nem érhető el!

¹ A Google, az Android Auto,a Google Maps és a Waze a Google LLC védjegyei

²A My Renault kapcsolódó szolgáltatásai, a Google Maps és a Google Assistant a jármű átvételétől számított 5 évig ingyenesek.

³ országonként változó