MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID – a tölthető hibrid kombi

A Renault bemutatja

Új Renault MEGANE

E-TECH Plug-in Hybrid

Új Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid
MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Új MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid

Az autósport és az elektromos autók terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően szakértőink bármilyen igénynek megfelelő hibrid verziót biztosítanak az Ön számára.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

A sokoldalú ötajtós

A hétköznapok során közlekedjen üzemanyag fogyasztás nélkül - az Új MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid városi közlekedés során akár 50 km-t* is képes megtenni töltés nélkül, teljesen elektromos üzemmódban. Elérkezett a nyaralás ideje? Utazzon szabadon, nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a hibrid és az elektromos mód között.

 

 

*WLTP városi ciklus 

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID – a tölthető hibrid kombi

Páratlan vezetési élmény

Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... Az Új Megane E-Tech Plug-in Hybrid az innovatív, többmódozatú sebességváltó mellett 1,6 literes, újgenerációs, 160 lóerős motorral rendelkezik, így biztosítva a páratlan vezetési élményt.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Kézben tartott fogyasztás

Az E-Tech tölthető hibrid verziónak köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását. A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó « B » módját, és nyerjen vissza még több energiát.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID
MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Ismerje meg a hibrid választékunkat!

Notre gamme de véhicules hybrides

Renault, az innováció szolgálatában

RenaultE-TECH

E-Tech

Ismerje meg a hibrid verziókat!

ismerje meg!
CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid - SUV

MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

Ismerje meg a már tölthető hibrid változatban is elérhető MEGANE Grandtour változatot.

Ismerje meg!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet