R-Link 2 rendszer

Induljon útnak könnyedén! 

 

Felszereltség, funkciók, szolgáltatások, frissítés , kompatibilitás… Ismerje meg az  R-Link  2 multimédia rendszerrel kapcsolatos összes információt. 

7 vagy 8,7''-os érintőképernyő

7 vagy 8,7 colos kapacitív érintőképernyő

A nagy méretű, 7 vagy 8,7''-os, tartós kialakítású képernyő ugyanazzal az érintési technológiával van felszerelve, mint a táblagépek. 
A finom mozdulatok és a műszerfalba való tökéletes beépülés optimális vezetési biztonságot biztosítanak. 

ECO Drive

ECO Drive - R-LINK 2

A fogyasztás optimalizálása érdekében tekintse meg utazásai összefoglalóját, illetve a vezetésre vonatkozó tanácsokat.

Multi-Sense rendszer

 R-LINK 2 Hangfelismerő rendszer

A Multi-Sense rendszernek köszönhetően szinte teljesen személyre szabhatja autóját: vezetési mód, hangulatvilágítás, kormányzás, motorhang… Ahogyan csak szeretné!

R-LINK 2 Multimédia rendszer - Renault Connect

A rendszer személyre szabása

A teljes mértékben személyre szabható rendszerben beállíthatja, hogy milyen főképernyőt szeretne látni. A profil kezelésével szinte mindent beállíthat: hangerő, visszapillantó tükrök beállítása, ülések beállítása, kedvenc rádióállomások, párosított telefonok.

R-Link 2 szimulátor

Apple CarPlay™ az R-Link 2* rendszerhez

Apple CarPlay™ az R-LINK 2 rendszerhez

Az R-Link 2 képernyőn keresztül hozzáférhet kedvenc, kifejezetten hasznos alkalmazásaihoz vezetés közben, amennyiben Iphone 5 vagy újabb készülékkel rendelkezik, illetve legalább IOS 7 rendszer van azon telepítve. Csatlakoztassa telefonját az USB csatlakozón keresztül és máris kezelheti azt a képernyőn keresztül. Hallgasson zenét, intézze telefon hívásait, vagy akár indítsa el a navigációt.


Az Apple CarPlay™ funkcióinak használatához aktiválja a adatforgalmat telefonján.

 


* Az elérhetőség a modelltől és a gyártási időponttól függően eltérhet.

Android Auto™ az R-Link 2* rendszerhez

Android Auto™ az R-LINK 2 rendszerhez

Android 5 vagy újabb szoftverrel rendelkező okostelefonját egy pillanat alatt csatlakoztathatja autójához, USB csatlakozón keresztül. Használja kedvenc, autózás közben hasznos alkalmazásait az R-Link 2 rendszer képernyőjén keresztül. Zene, hívások, navigáció… gyorsan és egyszerűen.Ne felejtse el aktiválni az adatforgalmat telefonján!


* Az elérhetőség a modelltől és a gyártási időponttól függően eltérhet.

R-LINK2 képernyő Renault

Több funkció, egyetlen felület

Az érintőképernyőn beállíthatja a hőmérsékletetet, a Park Assist® segítségével könnyedén parkolhat, az audio- és videoforrásokat pedig egyszerűen kezelheti a 2 USB-port, illetve a beépített bluetooth technológián keresztül.

 

Utazásai során a Multi Experience 4db előre programozott hangulatvilágítása, illetve vezetési módja közül válogathat.**Felszereltségtől és gyártási időponttól függően eltérhet
 

3D térképek - Renault Connect

3D térképek

A beépített 8,7”-os képernyőn megjelenítheti a térképeket 3D-ben, kiváló felbontásban. A térképen egyaránt megjelennek épületek és látnivaló helyszínek is.

Válaszok az R-LINK 2 rendszerrel kapcsolatos kérdésekre

My Renault alkalmazás

Jelentkezzen be My Renault fiókjába. Amennyiben nincs még fiókja, ugyanitt tud regisztrálni.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet