R&GO online rádiórendszer

A legszükségesebb funkciók és információk egy helyen

 

Felszereltség, funkciók, szolgáltatások, frissítés , kompatibilitás… Ismerje meg az R&GO online rádióval kapcsolatos összes információt. 

A műszerfal kiterjesztése

 Multimédia képernyő - Renault Connect

Aktuális üzemanyagfogyasztás, fordulatszámmérő… A rendszer által kínált műszerfal meghosszabbítással több információt jeleníthet meg.

Fogadja a hívásokat teljes biztonságban vezetés közben!

Multimédia rendszer - Renault Connect

Az intuitív felületnek köszönhetően vezetés közben indíthat és fogadhat hívásokat.

Vezessen tudatosabban!

R&Go - Renault Connect

Tesztelje magát – a vezetési stílust jelző widget jelzi, hogy mennyire gazdaságos (ECO2)  stílusban vezet. A pontszámát pedig megoszthatja barátaival a Facebookon, Twitteren vagy e-mailben.

Waze és Google Maps

WAZE Renault CONNECT

A rendszeren keresztül használhatja többek között a Waze és Google Maps alkalmazásokat, így Ön mindig naprakész lehet az aktuális forgalmi információkkal, navigáció közben.

Zene és rádió

R&GO Renault CONNECT

Hallgassa kedvenc zenéit, illetve kedvenc rádióállomásait egyetlen felületen. Telefonját USB csatlakozón keresztül tudja csatlakoztatni a rendszerhez

Keresse meg könnyedén leparkolt autóját

Renault CONNECT - renault parkolás - online rádió

Ne vesztegesse tovább az időt azzal, hogy többször körbejár a parkolóban, az autóját keresve! Az R&Go alkalmazás erről is gondoskodik.

 

Az abroncsok állapotának nyomon követése

R&Go - Renault Connect

Az R&Go mobilalkalmazásban megtekintheti az abroncsok általános állapotát (vagy az egyes abroncsok állapotát külön is*). Amennyiben egy vagy több abronccsal kapcsolatban probléma merül fel, egy előugró ablak figyelmezteti arra, hogy érdemes ellenőrizni azt. 

 

* Modelltől függően.

Naptár megtekintése az R&Go rendszerében

R&Go - Renault Connect

A rendszerben nyomon követheti saját naptárát, így mindig szem előtt lesznek a legfontosabb találkozók

Válaszok az R&Go online rádióval kapcsolatos kérdéseire

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet