technológia és csatlakoztathatóság

technológia és csatlakoztathatóság

Renault Captur
connected driving - Renault Captur E-Tech full hybrid
online vezetési élmény
A Captur 10,4"-os középső érintőképernyője hozzáférést biztosít az openR link multimédia rendszerhez, és számos beépített Google-szolgáltatáshoz*. Élvezze a fokozott vezetési élményt az online szolgáltatások teljes skálájával: navigáció, hangalapú asszisztens és több mint 50, a Google Play-en elérhető alkalmazás.

*A Google, Google Play, Google Térkép a Google LLC védjegyei.

beépített Google-szolgáltatások


autós alkalmazások

*országtól függően. A Google Playből letöltött alkalmazások használatához adatforgalmi csomagra van szükség. Ehhez egyszerűen ossza meg a telefon kapcsolatát a járművével. Alternatív megoldásként külön csomagot is előfizethet partnerünknél, az Orange-nál, ahol az első 3 GB ingyenes (az előfizetés 6 hónapig érvényes) - az elérhetőség országonként változhat. A Google, a Google Térkép, a Google Hírek, a Waze és más márkák a Google LLC védjegyei.

Renault online szolgáltatások

A Renault online szolgáltatásaival a nap 24 órájában kapcsolatban maradhat Captur-jével. A FOTA (firmware over the air) technológián keresztüli távfrissítések és a My Renault alkalmazáson keresztüli távoli vezérlés* megkönnyíti mindennapjait.

*elérhetősége országtól függ
rendszerfrissítések
FOTA - Renault Captur E-Tech full hybrid
folyamatosan fejlődő szolgáltatások (FOTA)
Az openR link rendszerfrissítéseket küld Önnek, így anélkül, hogy bármit is tennie kellene, élvezheti a szoftverek, alkalmazások és szolgáltatások legújabb verzióit, beleértve a frissítéseket és a javításokat.
My Renault
My Renault
A My Renault alkalmazással maradjon kapcsolatban a Capturrel: kövesse nyomon a karbantartást és kapjon emlékeztetőket, kommunikáljon közvetlenül a szakértőkkel, fedezze fel a funkciókat a bemutatók és útmutatók segítségével, keresse meg járművét és még sok minden mást.