biztonsági funkciók és jellemzők

több mint 28 biztonsági funkció

Renault Captur

aktív vezetéstámogató rendszerek

A Renault Captur több mint 28 fejlett vezetéstámogató rendszerrel kíséri Önt útjain, akár városban, akár autópályán. Ezek az intelligens technológiák gondoskodnak az Ön biztonságáról és kényelméről az utazás során, miközben segítenek Önnek a könnyed parkolásban is.

parkolás

vezetés

biztonság

passzív biztonság

A Renault folyamatosan új és innovatív biztonsági funkciókat fejleszt az erre a célra létrehozott kutatólaboratórium és a "human first program" segítségével. Ezek a passzív biztonsági innovációk segítettek csökkenteni a közúti balesetek halálos áldozatainak számát. A Captur ezt a magas szintű védelmet kínálja.
biztonsági pontszám & safety coach
Safety score & coach - Renault Captur E-Tech full hybrid
biztonsági pontszám & safety coach
A biztonsági pontszám minden egyes út során elemzi az Ön vezetési szokásait: a sebességet, a haladási irányt és a féktávolságot. Ezen adatok alapján 0-tól 100-ig terjedő pontszámot ad rendszer, és személyre szabott tippeket javsol, hogy biztonságosabban közlekedhessen.
baleseti vészfékező rendszer
Active braking - Renault Captur E-Tech full hybrid
baleseti vészfékező rendszer
Ütközés után a rendszer automatikus elkezdi fékezni a Capturt, hogy segítsen megőrizni az irányítást és elkerülni a több járművel való ütközést. A jármű megállításával vagy lassításával segít megelőzni egy esetleges másodlagos ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát.