A Renault biztonsága

Az Ön biztonsága számunkra elsődleges prioritás Éppen ezért a Renault biztonsági felszereltségének a legjavát biztosítjuk az Ön számára.

Vészfékezés esetén

Renault - Aktív vészfékező rendszer

Aktív vészfékező rendszer

Akár városban, akár autópályán közlekedik, elkerülheti az ütközést egy másik járművel, illetve csökkentheti annak hatását. 

Alacsony sebesség mellett a rendszer képes érzékelni a gyalogosokat és a kerékpárosokat is. Ha a radar ütközés veszélyét észleli, és úgy tűnik, hogy Ön nem reagál, az asszisztens közbelép és aktiválja a fékezést. 

A figyelmeztető rendszer

Védelem a teljes utazás során

Holttérfigyelő rendszer

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer segítségével elkerülheti az ütközéseket A 10 km/h sebesség felett aktiválódó rendszer automatikusan fényjelzéssel figyelmezteti, ha jármű érkezik a visszapillantó tükörben nem látható területre. 

Biztonságos követési távolságra figyelmeztető rendszer

Biztonságos követési távolságra figyelmeztető rendszer

Az Ön biztonsága érdekében a jármű elejében elhelyezett radar ellenőrzi a távolságot, és amennyiben ütközés veszélye áll fenn az Ön előtt haladó autóval, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti erre. 

Sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer táblafelismeréssel

Sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer

Az utazás során folyamatosan tájékozódhat a sebességről, illetve figyelmeztetés jelzi, ha túllépi a megengedett sebességet. A kamerával felszerelt rendszer a táblák jelzéseit és a térképekből szerzett adatokat felhasználva jelzi a megengedett sebességet a műszerfalon, illetve a head-up displayen (járműtől és verziótól függően). A még nagyobb hatékonyság érdekében állítsa be a sebességszabályozón a legnagyobb észlelt értéket.

Fáradtságérzékelő rendszer

Fáradtságérzékelő rendszer

Az Ön biztonsága, illetve a fáradságból eredő problémák elkerülése érdekében a rendszer a kormányon tett mozdulatok alapján elemzi az Ön viselkedését, és szükség esetén hang- és fényjelzésen keresztül szünetet javasol. 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Egy pillanatra ellankadt a figyelme? Egy fényjelzés és a kormány rezgése figyelmezteti, ha véletlenül elhagyja a sávot. A 70 km/h sebesség felett aktiválódó rendszer figyelmezteti, ha úgy lép át egy szaggatott vagy záróvonalat, hogy nem használ irányjelzőt.

Sávtartássegítő rendszer

Sávtartássegítő rendszer

Véletlenül elhagyja a sávot? Ez esetben a sávtartássegítő rendszer automatikusan kiigazítja az útvonalat. A 70 és 160 km/h sebesség között aktiválódó rendszer a kanyarodási ív erejét kihasználva irányítja vissza az autót a megfelelő útvonalra, ha úgy lép át egy szaggatott vagy záróvonalat, hogy nem használ irányjelzőt.

Ismerje meg autóink útmutatóit

Tudjon meg többet a Renault technológiáiról

Renault EASY CONNECT

Teljes kényelem utazás közben

Ismerje meg: Renault EASY CONNECT
Renault EASY DRIVE

A legteljesebb nyugalommal utazhat!

Ismerje meg: Renault EASY DRIVE
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet