E-TECH: a mindenki számára elérhető valódi hibrid technológia

A töltést nem igénylő E-TECH Hybrid technológia az elektromos autók terén szerzett tapasztalatainkat használja fel, hogy kiemelkedő új módszerrel biztosítsa ügyfeleink számára a valódi hibrid autózás minden előnyét!

Ismerje meg a Renault hibrid megoldását

Próbálja ki az igazi hibrid élményt

thumbnail

A hibrid autó kényelme és hatékonysága már az autó elindulásakor rabul fogja ejteni. Az E-TECH modellek elektromos technológiájának köszönhetően az autó könnyebben gyorsul, Ön pedig a vezetési idő akár 80%-ában is teljesen elektromosan közlekedhet. A teljes kényelem érdekében a hibrid járműveket nem kell tölteni, a gördülékeny vezetési élményt pedig az automata sebességváltó teszi teljessé.

Fedezze fel a hibrid autók vezetési élményét!

Csökkentse a fogyasztást akár 40%-kal!

thumbnail

A belsőégésű járművekhez képest akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhet el a városi közlekedés során! Az E-TECH motor regeneratív fékezési technológiájának köszönhetően az autót teljesen elektromosan is vezetheti. A fékezés és a lassítás során energia szabadul fel, így még tovább élvezheti a hibrid autó előnyeit, illetve ritkábban kell tankolnia.

Ismerje meg a hibrid autók gazdaságos működését!

Válassza modelljeink hibrid verzióját!

thumbnail

Hibrid megoldás, kompromisszumok nélkül! Emblematikus modelljeinket megvásárolhatja E-TECH verzióban is, így az elektromos autózás mellett kedvenc modellje dizájnjáról és teljesítményéről sem kell lemondania.

Ismerje meg az összes hibrid modellünket

Az E-TECH Hybrid technológia videóban

Alt Image C28v0

Hibrid: az elektromos és a belsőégésű motor harmóniája

Az E-TECH a Renault exkluzív, innovatív technológiája. A 150 szabadalommal levédett technológiát az elektromos autók terén szerzett tapasztalatunk felhasználásával fejlesztette ki.

 

Az E-TECH Hybrid megoldás egy belsőégésű motorból, 2 elektromos motorból és egy akkumulátorból áll. Az automata sebességváltónak köszönhetően a hibrid járműveink hatékony módon hasznosítják az energiát. Tegyen meg még több kilométert teljesen elektromos módban!

A hibrid járművekkel kapcsolatos összes kérdés

Ismerje meg a Renault által kifejlesztett hibrid autókkal kapcsolatos összes tudnivalót.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet