építőipari szakmákhoz való megoldásaink

Ismerje meg a Renault kifejezetten az építőiparhoz átalakított, különböző járműveit. Találja meg az építőipar világához leginkább megfelelő járművet.
kialakítások és átalakítások

legjobb átalakításaink az építőipari járművekhez.

Gyári platós verziók
Könnyedén szállíthatja építőipari anyagait járművéhez használható lehajtható oldalú platóinkkal. Teljes biztonságban szállíthatja rakományát az Master szimpla- és duplakabinos modellekkel.
Belső kialakítás
A Kangoo belterét komplett fa védőborítással láthatja el, vagy akár megvédheti a padlót és a hátsó kerékjárati íveket polipropilén bevonattal, így az egész raktér sértetlen marad. Ez az átalakítás az elektromos verziónál is elérhető.
Műhelyautó átalakítások
Guruló műhellyé változtathatja az Új Trafic-ot. Tárolja munkaeszközeit a furgonjában, hogy mindig hozzáférjen felszereléseihez, bárhol is jár.

jellemzők

melyik a legmegfelelőbb jármű vállalkozása számára?

Fedezze fel különböző modelljeinket és azok átalakítási verzióit, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelő járművet.

Trafic
Master      Kangoo     
Hasznos magasság (mm) 1387 < 1898 2200 1129
Maximális terhelhetőség (kg) 1140 < 1266 923 < 1427 500-800
Teljes hossz (mm) 4999 - 5399 - 4282
Teljes szélesség (mm)          1956 - 2283          -           1829     
Duplakabinos verzió           Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 és L2H1       Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2           Nem     
Lehajtható oldalfalú plató          Igen          Igen           Nem     
Belső kialakítás          Igen          Igen          Igen     
Elektromos verzió           Nem          Igen          Igen     

mobilitás

fedezze fel az igényeihez alakított mobilitási megoldásokat

Könnyítse meg mindennapjait és végezze el munkáját egyszerűen mobilitási megoldásainknak köszönhetően.
Válassza a hátsókerék-meghajtást
Válasszon hátsókerék-meghajtású verziót nagy mennyiségű áru szállításához, és használja ki a megerősített hátsó tengelynek köszönhető nagyobb terhelési és vontatási kapacitás előnyeit. Akár 500 kg-mal többet szállíthat teljes nyugalomban a jobb tapadásnak köszönhetően.
Differenciálzár
Jobb mobilitást érhet el a differenciálzárral. A rendszer 30 km/h sebesség alatt kapcsol be, ha a kerekek elkezdenének megcsúszni, hogy jobban tudjon például sáros területeken haladni.
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Bármi legyen is a rakomány, az emelkedőn elindulást segítő rendszer lehetővé teszi a fékek nyomásának fenntartását, lehetővé téve, hogy a vezető átemelje lábát a fékről a gázpedálra, anélkül, hogy járműve visszagurulna a lejtőn.

üzleti ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásain

a Renault hálózat szolgáltatásai

A Renault szerviz és Ön
Könnyítse meg tevékenységét a Renault által bevezetett szolgáltatásokkal. A haszongépjárművek vásárlásától kezdve a karbantartásig és kezelésig minden igényére van megoldásunk.

további információra van szüksége?