TRAFIC VAN

Új Renault Trafic Van
már 9 875 000 Ft-tól
A ROBUSZTUS ÉS DINAMIKUS KIALAKÍTÁSÚ KISTEHERAUTÓ
A Trafic Van a kényelmet és a praktikumot kiválóan ötvözi. Az ötletesen kialakított belső térben az utasülés alatt egy csapóajtó található, amelynek köszönhetően az autó rakodóhossza 4,15 m², a négyszögletes kialakításnak köszönhetően pedig az autó optimális, az L2H2 verzió esetén akár 8,9 m³-es rakodási kapacitással rendelkezik. Elöl 88 liternyi tárolóhely, „mobil iroda“ elrendezés és teljes kényelem várja - akárhová és akármerre is utazik éppen.
fotógaléria megtekintése
TRAFIC VAN

felszereltség

praktikus, sokoldalú és biztonságos

Új Renault Trafic Van – mobil iroda
egyszerűen kezelhető belső tér
Helyezze magát kényelembe a Trafic Van utasterében, ami bárhol lehetővé teszi a munkavégzést. A variálható, valódi munkaterületet biztosító belső térben a középső ülés háttámláját egyszerűen hajtsa le, így mobil irodává alakul át. Itt elhelyezheti laptopját/táblagépét, illetve a dokumentumokhoz rendelkezésére áll egy forgatható, A4-es méretű dokumentumtároló is.
Új Renault Trafic Van - optimalizált méretű raktér
optimalizált méretű raktér
A válaszfalban található csapóajtónak köszönhetően a Trafic Van rendelkezik a szegmens legnagyobb, 4,15 méteres hasznos rakodóhosszával. Így optimális rakodási kapacitást, a négyszögletes kialakításnak köszönhetően akár 8,9 m3 területet érhet el.
Új Renault Trafic Van - optimalizált méretű raktér
biztonságos vezetés
Közlekedjen a lehető legjobb körülmények között a Trafic Van tíz új vezetéstámogató rendszerével: holttérfigyelő rendszer, adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, aktív vészfékező rendszer... Az autózás még soha nem volt ennyire kényelmes és biztonságos egyszerre.

RAKTÉRKIALAKÍTÁSOK
Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink
A Trafic Van már 1980 óta biztosítja vállalkozása gördülékeny működését.

Fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal, védőelemek, tárolóhelyek... Ismerje meg a személyre szabott, minden igénynek megfelelő raktérkialakításokat.

egy szakma, egy megoldás

az ön tevékenységeihez igazított raktér-kialakítási lehetőségeink

A Trafic Van bármilyen tevékenység esetén kiváló választás
A számos opcionális elemnek, tartozéknak és személyre szabott átalakításnak köszönhetően a Trafic Van kiválóan variálható és személyre szabható.

A furgon verzió 2 hosszúsággal, 2 magassággal, illetve 5,8–8,9 m3 hasznos térfogattal érhető el. Számos különböző gyári személyre szabási lehetőség közül választhat: duplakabinos verzió, üvegezett tolóajtók és panelek, lemezelt vagy üvegezett válaszfalak, 180°-ban vagy 270°-ban nyíló akár üvegezett hátsó ajtók stb.

A padlólemezes alváz verziót dobozos teherautóvá, hűtőautóvá, büféautóvá vagy akár billenőplatós verzióvá is átalakíthatja.

a Trafic van közelről

új Renault Trafic Van - Motorok
Renault Trafic Van vegyes fogyasztás l/100 km: 6,9 – 8,2 CO2-kibocsátás g/km: 182 -215. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.