ÚJ MASTER

All-new Renault Master
vállalkozások részére állami támogatással már nettó 13 300 000 Ft-tól
Új Renault Master
A Renault Master egy új korszakba lép: aerodinamikus vonalvezetését szélcsatornában fejlesztették, mellyel tovább növelték áramvonalasságát. Az új, dinamikus fékrendszerrel kiegészülve, akár 1,5 literrel kevesebb üzemanyagot fogyaszt 100 km-en (a dCi 2L¹ dízel verzió esetén) és 27 százalékkal nagyobb hatótávval rendelkezik a 100%-ban elektromos verziónál (akár 460 km hatótáv²). A vezető köré tervezett fülke könnyű hozzáférést biztosít minden kezelőszervhez és a 10"-os OpenR link központi képernyőhöz, valamint a beépített Google-szolgáltatásokhoz³.
1 625 kg
teherbírás⁴
1 312 mm
oldalsó raktérnyílás
40
különböző gyári átalakítás
2 hajtáslánc
elektromos vagy dízel

¹ 2023. márciusi WLTP mérés, összehasonlítva a Master L2H2 3,5T dCi 130-t és a Renault Master Blue dCi-t. Renault belső adat.

²WLTP mérés, összehasonlítva a Master L2H2 E-Tech 87 kW-t és a Renault Master E-Tech Electric 52 kW-t. Renault belső adat.

³Google, Android Auto, Google Térkép, Waze és más védjegyek a Google LLC tulajdonai. Opcionálisan elérhető verziótól függően.

⁴ E-Tech 100% electric L2 H2 87 kWh 4t terhelhetőség


27% -al kisebb elektromos fogyasztás¹

¹ WLTP mérés, összehasonlítva a Renault Master L2H2 E-Tech 87 kW-t és a Renault Master E-Tech Electric 52 kW-t. Renault belső adat.     

aerodinamikus formaterv

magas teljesítményre tervezve
Az új Renault Master összes külső részlete egy megterhelő szélcsatornás tesztelés alapján került kialakításra annak érdekében, hogy a levegő áramlása minél hatékonyabb legyen a karosszéria körül, optimális aerodinamikát létrehozva ezáltal.
központban a hatékonyság
460 km
87 kWh E-Tech 100% electric hatótáv¹
¹ az L2H2 4T verzió tanúsítása folyamatban

Renault Master

100 % elektromos hajtáslánc

Renault Master E-Tech 100% electric
Az E-Tech 100% electric verzió néhány főbb ismérve: harmadannyi üzemanyagár, akár 30%-os megtakarítás karbantartásnál és nulla CO2 kibocsátás. Meggyőző számok! Kétféle akkumulátorcsomag elérhető: 40kWh és 170 kilométeres hatótáv, ideális városon belüli kiszállításokhoz, illetve 87 kWh és 460 kilométeres hatótáv, tökéletes hosszabb utakhoz. Utóbbi akkumulátorcsomag 38 perc alatt 80%-os hatótáv visszanyerésére képes.¹

teljesítmény
140  LE  (105  kW)²

sebességváltó 
automata

csökkentett CO₂ kibocsátás
0g

fogyasztás
-
¹ WLTP mérés alapján, 2023. március, verziótól és opcióktól függően
² 87 kWh-os akkumulátor esetén

Renault Master

dízel hajtáslánc

Renault Master - dízel
Utazzon még hosszabb túrákra az új Blue dCi teljesítményével, melyet nagyobb távolságokra terveztek. Az új, hidraulikus fékrendszerrel kombinálva a dízel verzió az aerodinamikus karosszéria segítségével alacsonyabb CO2 kibocsátást és üzemanyagfogyasztást ér el: kevesebb, mint 195 g/100 km. ¹

teljesítmény
170  LE  (125  kW)²

sebességváltó
automata és manuális

csökkentett CO₂ kibocsátás
akár 194g/km³

fogyasztás
akár 7,5L/100km
¹ Blue dCi 105 manuális
² Blue dCi 170 automata
³ WLTP mérés alapján, 2024. február, új Renault Master L2H2 3,5T dCi 105, vegyes ciklusban.
⁴  WLTP mérés alapján, 2024. február, verziótól és opcióktól függően

sokoldalú

40 különböző gyári átalakítás

A Master gyári átalakításai

1 625 kg¹ -os teherbírás
A Master a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában: akár 1625 kg-os teherbírás és 2500 kg-os vontatási kapacitás elérhető. Tegye egyszerűvé a rakodást a praktikus hátsó küszöbbel és az optimalizált formájú raktérrel, melyet hasznos kapaszkodókkal is elláttunk. Emellett a legnagyobb tolóajtóval rendelkezik a kategóriájában.

¹ WLTP mérés, összehasonlítva az Új Master L2H2 E-Tech 87 kW-t és a jelenlegi Renault Master E-Tech Electric 52 kW-t. Renault belső adat.     
¹  töltési teljesítmény a Renault Master E-Tech 100% electric 87 kWh 4t verziót vizsgálva    

ergonómia és raktér

¹ opcionális

multimédia rendszer

openR link beépített Google-szolgáltatásokkal

large 10.1” screen - Renault Master
10" nagy méretű kijelző
Élvezze a piacon kapható egyik legnagyobb érintőképernyőt az Új Renault Master fedélzetén. Az intelligens openR link multimédia rendszer beépített Google-szolgáltatásokkal, áramvonalas és felhasználóbarát kezelőfelülettel és okostelefon-tükrözéssel segíti Önt minden üzleti útja során.
car apps - Renault Master
akár 50 alkalmazás a fedélzeten
Az openR link multimédia rendszere és a beépített Google-szolgáltatások együttesen könnyítik meg mindennapi életét. Egyszerűen olvashatja el e-mailjeit a Vivaldi böngésző segítségével, valamint gyorsan és kényelmesen férhet hozzá a szükséges eszközeihez és a Google-szolgáltatásokhoz: navigáljon könnyedén a Google Térkép vagy a Waze segítségével, élvezze a Google Asszisztens hangvezérlés* előnyeit vagy fizesse parkolását az EasyPark segítségével. 
 *Magyar nyelven nem érhető el.
business - Renault Master
üzleti használatra tervezve
Az openR link multimédia rendszer beépített Google-szolgáltatásaival lehetőséget biztosít arra, hogy a Google Asszisztens hangvezérlés funkciójával* tervezze meg utazásait, indítson telefonhívásokat, vagy állítsa be az autóban lévő hőmérsékletet, mindezt anélkül, hogy befolyásolná a vezetési élményét. 
 *Magyar nyelven nem érhető el.

human first program

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

park assist and rear view camera - Renault Master
parkolóasszisztens és tolatókamera
A PARK ASSIST csomag parkoolóradarokkal van felszerelve, amelyek hang- és fényjelzésekkel jelzik az autó közelében lévő akadályokat, ezzel megkönnyítve a manőverezést. Amikor hátramenetbe kapcsol, a tolatókamera képe az openR link multimédia rendszer kijelzőjén jelenik meg. (PARK ASSIST csomag opció).
pedestrian safety - Renault Master
aktív vészfékező rendszer gyalogosfigyelő funkcióval
A rendszer jelzi a járművezetőnek, hogy fékezzen, ha fennáll a gyalogossal való ütközés veszélye. A rendszer növeli a fékerőt, ha a vezető túl lassan reagál, és szükség esetén akár megállásig is képes fékezni a járművet.
blind spot - Renault Master
holttérfigyelő rendszer kerékpáros érzékelő funkcióval
A holttérfigyelő rendszer (BSW) a hátsó és oldalsó érzékelők segítségével figyeli más járművek jelenlétét a holttérben, és figyelmezteti a vezetőt az adott oldali külső visszapillantó tükörben megjelenő fényjelzéssel. Az utasoldalon a rendszer érzékeli a holtterében lévő kerékpárosokat, és hang- és fényjelzést ad.
és 17 egyéb fejlett vezetőtámogató rendszer a human first programmal

tervezze meg vásárlását

hírlevél - Renault Master
naprakész információk a modellel kapcsolatban
Trafic furgon
Trafic furgon

A kedvezményes ár 2024.07.01 napjától 2024.07.31 napjáig vagy visszavonásig érvényes, minden Master E-Tech 100% electric Padlólemezes Alváz L3H1 3 500 kg gépkocsira, jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” tárgyú „RRF-10.10.1-24” kódszámú sikeres pályázat alapján elnyerhető 4 000 000 Ft támogatást tartalmaz, melynek kifizetése utólagosan történik. A támogatás lebonyolításáért a Miniszterelnökség Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága felel, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget