KANGOO VAN

Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022*
Kangoo Van
már 6 940 000 Ft-tól
dizájn
AZ INNOVATÍV KISFURGON
Városi környezetben dolgozik? Az Kangoo Van a régóta várt, új „Open Sesame by Renault“ megoldással kerül bevezetésre. A teljes, zárt vagy rácsozott és kihajtható válaszfallal a Kangoo Van képes megfelelni az ügyfelek mindennapi igényeinek. A 3,3 m3–3,8 m3-es rakodási kapacitásnak köszönhetően könnyen helyet találhat az áruknak a jármű rakodóterében.
fotógaléria megtekintése
KANGOO VAN

felszereltségek

technológia céges ügyfeleink számára

„Open Sesame by Renault“ – Kangoo Van
„Open Sesame by Renault“
A belvárosba kell mennie? Nem könnyű elérni a rakodóteret a hátsó ajtókon keresztül! A piacon elérhető legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) rendelkező Kangoo Van könnyű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Mi sem egyszerűbb ennél!
Vezetéstámogató rendszerek – Kangoo Van
11 vezetéstámogató rendszer
Az Kangoo Van városi környezetben és hosszú utakon is gondoskodik a biztonságról az aktív vészfékező rendszernek és a sávtartó rendszernek köszönhetően. A digitális belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei révén...
Easy Link multimédia rendszer – Kangoo Van
Easy Link multimédia rendszer
A modern és személyre szabott vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Android Auto™ és Apple Carplay™ kompatibilis Easy Link multimédia rendszer 8"-os képernyőjén.
RAKTÉRKIALAKÍTÁSOK
céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink
Használja ki a tevékenysége követelményeinek és igényeinek megfelelő speciális raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

fedezze fel az ön tevékenységeihez igazított átalakítási lehetőségeinket

ÁRUSZÁLLÍTÁS
áruszállítás
Futárkodáshoz, vagy esetleg romlandó élelmiszerek szállításához keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:
  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás

* Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022 díjat (International Van of the Year 2022) az Új Renault Kangoo Van megosztva nyerte, nemzetközi autós szakújságírók szavazása alapján. További információ a van-of-the-year.com oldalon. A képek illusztrációk.

ÉPÍTŐIPAR – SZERVIZ
építőipar – belsőépítészet – karbantartás/szerviz
Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy karbantartó cégként keres kishaszonjárművet? Biztosan tudunk megoldást!
  •  Műhelyautók
Kangoo van oktatóvideók
Fedezze fel a kifejezetten a Kangoo Van-hez készült oktatóvideóinkat és használja ki autója összes, testreszabható funkcióját.

Kangoo Van – részletek

Új Kangoo Van – Motorválaszték
Kangoo van tartozékok
Fedezze fel a kifejezetten a Kangoo Van-hez tervezett tartozékokat!
Renault Kangoo Van vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 6,8 CO2-kibocsátás g/km: 136 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.