első lépések - openr link multimédia rendszer

1
a fiókok létrehozása
2
töltse le a My Renault alkalmazást
3
állítsa be az openR link rendszert

ismerje meg az openr link multimédia rendszer összes funkcióját

openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal - beállítás - My Renault-fiók
MY RENAULT
Még kellemesebb vezetési élmény Renault modelljében. Okostelefonján könnyedén megtekintheti a járműre és az online szolgáltatásokra vonatkozó adatokat.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal - beállítás - Google-fiók
BEÉPÍTETT GOOGLE SZOLGÁLTATÁSOK
A beépített Google szolgáltatásoknak köszönhetően kedvenc alkalmazásait használhatja az autójában, ami kiváló, személyre szabott és intuitív vezetési élményt biztosít: A Google Play áruházban rendelkezésre áll a Google Asszisztens, a Google Térkép és számos egyéb alkalmazás.

fiókok létrehozása

MY RENAULT
1. a saját személyes fiók létrehozása
Töltse le az alkalmazás-áruházból a My Renault applikációt, ahol bejelentkezhet, vagy e-mail címe megadásával létrehozhat egy új fiókot.
2. a szolgáltatások felfedezése
Kezdjen bele a My Renault által biztosított lehetőségek felfedezésébe okostelefonján: állítsa be járműve utasterének hőmérsékletét távolról vagy keresse meg a közelben található töltőállomásokat.*
* a szolgáltatások a Renault modell típusától függően állnak rendelkezésre.
GOOGLE
beépített Google
A beépített Google szolgáltatásokkal a Renault összes funkcióját könnyedén használatba veheti. Első lépésként a tökéletesen testreszabott élmény érdekében kapcsolja össze a szolgáltatással Google-fiókját.

töltse le a My Renault alkalmazást

A kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően kifejlesztett My Renault alkalmazás megkönnyíti az autózással töltött mindennapokat.

multimédia rendszer

az openR link multimédia rendszer használatának első lépései
Az openR link multimédia rendszer első használata során a beállítási asszisztens végigvezeti a szükséges lépéseken. A profil beállításához kövesse a főképernyőn megjelenő utasításokat. Renault márkakereskedése az első lépéstől az utolsóig, végig a segítségére lesz.
1. CSATLAKOZTATÁS
adatmegosztás
A kezdeti beállítás során a rendszer megkéri, hogy osszon meg adatokat a Google és a Renault szolgáltatásaival. Ennek elfogadásával beleegyezik például a földrajzi helymeghatározási adatok megosztásába, ami a Google Térkép használatához, vagy a jármű okostelefonnal történő megkereséséhez szükséges.
2. SZEMÉLYRE SZABÁS
fiókok hozzáadása
A márkakereskedés segítségével kapcsolja össze My Renault és Google fiókjait az openR link multimédia rendszerrel, majd élvezze az igazán egyedi, teljes mértékben személyre szabott vezetési élményt. Ehhez elegendő követnie a multimédia rendszerben megjelenő lépéseket.

mindennapok az openr link multimédia rendszerrel

Induljon útnak az openR link multimédia rendszer használatával és fedezze fel az összes funkcióját. My Renault és Google fiókjai segítségével minden útját egyedivé varázsolhatja!
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal - beállítás
induljon útnak a beépített Google szolgáltatások használatával
A Google Asszisztens, a Google Térkép és a Google Play szolgáltatásoknak köszönhetően kedvenc alkalmazásait az autójában közvetlenül használhatja, ami kiválóan hasznos, személyre szabott és intuitív vezetési élményt biztosít.
openR link multimédia rendszer beépített Google szolgáltatásokkal - beállítás
kellemes vezetési élmény
A jármű adatainak megtekintése, útvonal tervezése a kanapéról, a Renault töltésének elindítása* a távolból - a My Renault alkalmazás mindezt, és még sok egyéb funkciót is biztosít.

*a funkció kizárólag a Renault E-Tech 100% electric és a Renault E-Tech Plug-in Hybrid modelleken érhető el.

gyakran ismételt kérdések

Használhatok egy már meglévő My Renault vagy Google fiókot?
Igen. A My Renault vagy Google fiók összekapcsolásához egyszerűen kövesse a beállítási asszisztens által javasolt lépéseket az openR link multimédia rendszer első használata alkalmával.
A Google fiók létrehozásához használhatok nem Gmail-es e-mail-címet?
A Google fiók létrehozása során a rendszer automatikusan létrehoz egy Gmai-les e-mail-címet. Addig is, ha Ön egy nem Gmail-es e-mail-címmel szeretne bejelentkezni, lehetősége van az adott e-mail-cím összekapcsolására a fiókkal, majd annak használatára a jelszó visszaállításához, az értesítések fogadásához stb.
Mit kell tennem, ha nem sikerül a fiókjaimat összekapcsolni az openR link multimédia rendszerrel?
Ha nem sikerül a fiókjait összekapcsolni az openR link multimédia rendszerrel, keresse fel központi ügyfélszolgálatunkat az alábbi űrlap segítségével.
Van lehetőség a fiókok frissítésére a profil beállítása után?
A fiókokat bármikor módosíthatja. Ehhez lépjen be a profiljába és törölje a meglévő fiókokat. Ezután a beállítási asszisztens utasításait követve cserélje le őket az új fiókokra.

tudjon meg többet!

online szolgáltatások