Megane GrandCoupé

technológia a siker útján
Új Megane GrandCoupé
kezdő listaár 9 899 000 Ft
dizájn
a vonzó és gondosan kialakított szedán
Sportos kialakítás, krómozott hűtőráccsal ellátott, újragondolt orr-rész, C-alakú fényjegy, 16“, 17“ és 18“-os felnik, elegáns belső tér számtalan technológiával... A Renault Megane GrandCoupé készen a kalandokra. Felkészült az ellenállhatatlan csábításra?
fotógaléria megtekintése

az utastér kényelme

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

RENAULT LINK rendszer - Új RenaultMEGANE GrandCoupé
Renault Link multimédia rendszer
Készen áll a páratlan vezetési élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis Easy Link rendszeren keresztül könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat a Megane GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.
MULTI-SENSE rendszer - Új Renault MEGANE GrandCoupé
Multi-Sense
A MULTI-SENSE segítségével 8 hangulatvilágítás és 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait: motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése vagy a digitális műszeregység személyre szabása...
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Vezetéstámogató technológiák
vezetéstámogató technológiák
Stop & Go adaptív tempomat, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Head-up display, Automata Renault Kártya… A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot nyújtó innovatív technológiák segítségével mindig nyugodtan vezethet.

Renault Megane GrandCoupé – részletek

Új Renault MEGANE GrandCoupé - Verziók és árak
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Tartozékok"
Új RenaultMEGANE GrandCoupé - motorválaszték
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Adatlap
Renault Megane Grandcoupé vegyes fogyasztás l/100 km: 4,6 – 4,7 CO2-kibocsátás g/km: 119 -124. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour
Megane Grandtour
Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid
Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid