MEGANE GRANDCOUPÉ

technológia a siker útján
Új Megane GrandCoupé
már 9 399 000 Ft-tól

elérhető maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is, FIX 4,9% THM-mel!*

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a  finanszírozó nem nyújt finanszírozást:  Bruttó vételár*: 9.899.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó  önerő kalkulált összege: 6.899.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%,  lízingbevevő  által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás  megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.      

Strapline
készletről elérhető modellek
Kerülje el a várakozási időt és találja meg az Önhöz leginkább illő modellünket készletről, akár azonnali átvétellel!

dizájn
a vonzó és gondosan kialakított szedán
Sportos kialakítás, krómozott hűtőráccsal ellátott, újragondolt orr-rész, C-alakú fényjegy, 16“, 17“ és 18“-os felnik, elegáns belső tér számtalan technológiával... A Renault Megane GrandCoupé készen a kalandokra. Felkészült az ellenállhatatlan csábításra?
fotógaléria megtekintése

az utastér kényelme

innovatív technológiák

RENAULT LINK rendszer - Új RenaultMEGANE GrandCoupé
Renault Link multimédia rendszer
Készen áll a páratlan vezetési élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis Easy Link rendszeren keresztül könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat a Megane GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.
MULTI-SENSE rendszer - Új Renault MEGANE GrandCoupé
Multi-Sense
A MULTI-SENSE segítségével 8 hangulatvilágítás és 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait: motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése vagy a digitális műszeregység személyre szabása...
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Vezetéstámogató technológiák
vezetéstámogató technológiák
Stop&Go adaptív tempomat, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Head-up display, Automata Renault Kártya… A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot nyújtó innovatív technológiák segítségével mindig nyugodtan vezethet.

Renault Megane GrandCoupé – részletek

Új Renault MEGANE GrandCoupé - Verziók és árak
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Tartozékok"
Új RenaultMEGANE GrandCoupé - motorválaszték
Új Renault MEGANE GrandCoupé - Adatlap

 *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi  lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű  pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű  forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a  feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint  legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik  személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%.  A THM nem tükrözi a finanszírozás  kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját.  A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Renault  Megane GrandCoupé személygépjárművekre  érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási  kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. május 21-től visszavonásig tart.   ​

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a  finanszírozó nem nyújt finanszírozást:  Bruttó vételár*: 9.899.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó  önerő kalkulált összege: 6.899.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%,  lízingbevevő  által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás  megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

A feltüntetett 9 399 000 Ft-os indulóár Megane GrandCoupé TCe 140 modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2024. április 1. és 2024. május 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

Megane GrandCoupé TCe 140 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9–6,1  CO2-kibocsátás g/km: 133–138. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.


ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour
Megane Grandtour