Megane Grandtour

technológia a siker útján
Renault Megane Grandtour
kezdő listaár 9 749 000 Ft 
dizájn
az elegáns és variálható kombi
Karakteres kialakítás, dinamikus vonalvezetés és gondosan kidolgozott részletek – a Megane Grandtour egy igazán elegáns és sokoldalú kombi.
fotógaléria megtekintése

tágas és variálható

Alakítsa át az utasteret igényei szerint!

Variálható csomagtér, rekordméretű rakodóhossz, számos tárolóhely – a Megane Grandtour egyszerre kényelmes, stílusos és praktikus kialakítású. Igazi társ a mindennapokban!
MEGANE Estate – hátsó ülések
alakítsa ki a belső teret saját kedve szerint...
Teli csomagtérrel kell utaznia? A Megane Grandtour utasterében az Easy Break ledönthető hátsó üléssornak és a lapos csomagtérpadlónak köszönhetően bármit elszállíthat, anélkül, hogy a kényelemről le kellene mondania. Csak pakoljon be, és utazzon maximális kényelem mellett!
Megane Estate – Rakodókapacitás
... és használja ki a tágas és alakítható csomagtérben rejlő lehetőségeket!
Tágas csomagtér (akár 563 L), rekordméretű rakodóhossz (2,7 m) és tágas tárolóhelyek - a Megane Grandtour bármilyen igénynek képes megfelelni. Akár a legnagyobb igényeknek is!

hibrid

E-Tech PLUG-IN HYBRID

Az egyedülálló vezetési élményt az E-Tech Plug-in hybrid verzió az elektromos motorok és a benzinmotor együttesének sokoldalúságával biztosítja.
Az 1,6 literes benzinmotort és a 2 elektromos motort együttesen használó, E-Tech Plug-in Hybrid technológia igazi sokoldalúságot biztosít a Megane Grandtour számára. Az elindulások során az autó teljesen elektromos módban kezdi meg a gyorsulást, így csöndes és kényelmes vezetést, illetve páratlan rugalmasságot biztosít (akár 65 km* hatótáv 100%-ban elektromos üzemmódban a városi használat során). Elérkezett a nyaralás ideje? A hatótáv a nagyobb utakon sem okoz gondot, így nyugodtan útnak indulhat (akár 50 km** hatótáv elektromos módban, vegyes használat során).

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.
* városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)
** vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)


verzió

Megane Grandtour R.S. Line

A Megane Grandtour R.S. Line megjelenése karakteres és sportos.
a sportos kombi
Az R.S. Line választékába tartozó emblematikus F1 jelölés, hátsó lökhárító krómozott kipufogóval, egyedi 17’’-os és 18’’-os felnik, R.S. bőrkormány, alumínium sportpedál, Alcantara® kárpitozás beépített fejtámlákkal… Érzéki vonalaival és gondosan kidolgozott részleteivel a Megane Grandtour stílusa kiemelkedő. Akár csak a tulajdonosa!

Renault Megane Grandtour – részletek

Megane Grandtour- dizájn
Megane Grandtour - Motorválaszték
Megane Grandtour - Adatlap
Renault Megane Grandtour vegyes fogyasztás l/100 km: 4,7 – 4,8 CO2-kibocsátás g/km: 122 -128. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour E-Tech
Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid