MEGANE GRANDTOUR

technológia a siker útján
Renault Megane Grandtour
már 9 199 000 Ft-tól
dizájn
az elegáns és variálható kombi
Karakteres kialakítás, dinamikus vonalvezetés és gondosan kidolgozott részletek – a Megane Grandtour egy igazán elegáns és sokoldalú kombi.
A Megane Grandtour mind kívül, mind belül kifejezetten egyedi kialakítású.
Easy Link multimédia rendszer
Full LED „Pure Vision” fényszóró
tágas csomagtér
formálja Megane Grandtour-ját a saját ízlése szerint!
MEGANE GRANDTOUR

tágas és variálható

alakítsa át az utasteret igényei szerint!

Variálható csomagtér, rekordméretű rakodóhossz, számos tárolóhely – a Megane Grandtour egyszerre kényelmes, stílusos és praktikus kialakítású. Igazi társ a mindennapokban!
fotógaléria megtekintése

Renault Megane Grandtour – részletek

Megane Grandtour- dizájn
Megane Grandtour - Motorválaszték
Megane Grandtour - Adatlap

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.        

Megane Grandtour TCe 140 EDC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9–6,0 CO2-kibocsátás g/km: 135–136. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.