Clio

ugyanaz a szerelem, új lendülettel

All-New Renault Clio E-Tech full hybrid
már 6 099 000 Ft-tól

elérhető készletről akár azonnal, már FIX 3,9% THM-mel, maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is!*Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással:
A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.099.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 88.143,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.099.000,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.173.148,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.     Renault Clio E-Tech full hybrid
Új lendületet hoz 30 év sikerei után, a Renault Clio.        
  
a Renault világát idéző megnyerő új külső

folyamatos online kapcsolat

bio forrásból származó és újrahasznosított anyagok a beltérben

új, még különlegesebb fényjegyek

tágas 382 literes csomagtartó (1)

30 éves
sikertörténet
akár 900 km
hatótáv²
20
fejlett vezetéstámogató rendszer
2 hajtáslánc
E-Tech full hybrid, benzin
(1) verziótól függően
(2) teli benzintankkal WLTP szerint

esprit Alpine verzió


E-Tech full hybrid

Renault Clio E-Tech full hybrid - engines

Új vezetési élmény megújult energiákkal - izgalmas, takarékos és csendes. Ez az öntöltő hibrid hajtáslánc egyszerre rugalmas és gazdaságos.
elérhető motorváltozatok
benzinmotor
A Clio kétféle hagyományos, belső égésű motorral érhető el: 2 benzines, az elérhető árú és gazdaságos szívó SCe 65 vagy a kiegyensúlyozott turbós TCe 90. Teljesítmény vagy sokoldalúság, a választás az Öné, igényeinek megfelelően dönthet!

teljesítmény
91 lóerő (160 Nm)
verziótól függően

sebességváltó
6 sebességes manuális
verziótól függően

WLTP CO₂-kibocsátás
akár 118 g/km
a WLTP protokollnak megfelelően (2023. márciusi adat), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak

fogyasztás
akár 5,2 l/100 km
a WLTP protokollnak megfelelően (2023. márciusi adat), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak

akkumulátor feszültség
12V
dízelmotor
A Renault Clio Blue dCi 100 dízelmotorral is elérhető a még nagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében. Teljesítmény vagy sokoldalúság, válasszon az Ön igényeinek megfelelően.

teljesítmény 
100 lóerő (260 Nm)         
verziótól függően

sebességváltó
6 sebességes manuális 

WLTP CO₂- kibocsátás
108 g/km- től
a WLTP protokoll szerint (2023. március), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak 

fogyasztás
4,1 L/100km-től 
a WLTP protokoll szerint (2023. március), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak 
E-Tech full hybrid
A városi közlekedés 80%-ában elektromos módban haladhat, miközben akár 900 km* hatótáv is elérhető. Nincs szüksége töltésre, az akkumulátor lassuláskor és fékezéskor önmagát tölti. Ezzel a hajtáslánccal igazán környezettudatosan közlekedhet: alacsony CO₂-kibocsátás és akár 4,1 l/100 km-es fogyasztás elérhető.

teljesítmény
145 lóerő (105 kW)

sebességváltó
intelligens multi-mode automata

WLTP CO₂-kibocsátás
akár 93 g/km
a WLTP protokollnak megfelelően (2023. márciusi adat), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak

fogyasztás
akár 4,1 l/100 km
a WLTP protokollnak megfelelően (2023. márciusi adat), a megjelenített értékek verziótól és opcióktól függően változhatnak

akkumulátor feszültség
+ 1,2 kWh-s kapacitás

*akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustől függően - forrás: WLTP vegyes ciklus (2023. márciusi adat)


kényelem a fedélzeten

VARIÁLHATÓSÁG
A Renault Clio E-Tech full hybrid tökéletes kompromisszumot kínál az utasok kényelme és a bőséges csomagtér között. Ön rendelkezik ezzel a térrel, szabadon alakíthatja a belső teret igényei szerint.     
HÁTSÓ ÜLÉSSOR
A 16,5 cm-es hátsó lábtérnek köszönhetően kényelmes hátul utazni, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.     
Csomagtér
A csomagtér könnyedén bővíthető az 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléssorral.
CSOMAGTÉR
Bővítse az alaphelyzetben 382 literes csomagteret akár 1069 literessé a hátsó üléstámlák lehajtásával.               

technológia és online kapcsolat


human first

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

Renault Clio E-Tech full hybrid - 3D view camera
360°-os kamera
Az autón körben található 4 kamera 360°-os nézetet ad a Clio-ja körül és ezt a nézetet a központi kijelzőre vetíti ki. Manőverezzen a városban teljes biztonsággal.     
Renault Clio E-Tech full hybrid - adaptive cruise control
adaptív tempomat
A rendszer folyamatosan vizsgálja a közlekedési körülményeket és alkalmazkodik hozzájuk. Érzékeli az elöl haladó járművet és megfelelő, biztonságos követési távolságot tart. Ha esetleg túl közel kerül egy járműhöz, a rendszer lelassítja az autót, majd gyorsít, ha megszűnnek az akadályok az úton Ön előtt.     
Renault Clio E-Tech full hybrid - emergency braking system
vészfékasszisztens
Ez a fejlett vezetéstámogató rendszer abban az esetben figyelmeztet, ha hirtelen megnő egy másik járművel, biciklissel vagy gyalogossal való ütközés veszélye. A baleset elkerülése érdekében a rendszer vészfékez, ha Ön nem reagál időben, illetve a fékerőt is növelni tudja.     
20 fejlett vezetéstámogató rendszer a human first program keretein belül

ezek is érdekelhetik

Renault Clio E-Tech full hybrid - accessories
fedezze fel a tartozékok széles választékát
Renault Clio E-Tech full hybrid - finance
Renault Clio finanszírozással
Renault Clio E-Tech full hybrid - driving experience
több vezetési élmény

*A feltüntetett 6 099 000 Ft-os indulóár Clio authentic SCe 65 modellekre érvényes, készletről történő megrendelés esetén, a 2024. április 1. és május 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig. 

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

 *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 3,9% . A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció Renault Clio authentic SCe 65 személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. január 1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.099.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 88.143,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.099.000,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.173.148,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

Clio authentic SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.