Renault garanciális feltételek

Fedezze fel a Renault garanciális feltételeit!

5 év garancia az új Renault személyautókra!

A Renault magyarországi importőre 5 év jótállást biztosít a gépkocsikra, az alábbi feltételekkel: járműveinkre kilométer-korlátozás nélküli 2 év gyártói jótállás vonatkozik minden típusú ügyfél számára, mely minden Renault gépkocsira érvényes, az első forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számított 24 hónapig (attól függően, hogy melyik a korábbi időpont).

Magyarországon a fogyasztók számára a kilométer-korlátozás nélküli gyártói jótállás pedig 36 hónapig érvényes a forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számítva. A kiegészítő jótállást szerződéses ’Garancia+’ kiterjesztett garancia csomag révén biztosítja az RN Hungary kft. Ez személyautó és személyszállító modelleken 5 évig vagy 100 000 km-ig érvényes (minden modellen a két érték közül a korábban elértig). Az ügyfeleknek lehetőségük van a kiterjesztett garancia csomagot akár 200 000 km-ig, vagy további szolgáltatásokkal is bővíteni (pl. Easy Service karbantartási szerződéssel). 

A fedezett időszak és/vagy futásteljesítmény alatt a Renault garancia fedezi az Ön új járművének garanciális javításait, a meghibásodott alkatrész Renault Márkaszerviz által végzett javításával vagy kicserélésével. A garancia fedezetet nyújt külföldön is, Európa több mint 40 országában.Akár 12 év garancia a korrózió okozta átrozsdásodás ellen

 Biztos, hosszú távú garanciát kap átrozsdásodás ellen, amely
12 év
személygépkocsik esetében
5 év
kishaszongépjárművek esetében

Garanciális feltételek

Az autójára vonatkozó garancia megőrzésének egyetlen feltétele, hogy autóját a gyártó karbantartási ütemtervének és a garanciális feltételeknek megfelelően ellenőriztesse és szervizeltesse és a szervizfüzetbe kerüljenek be az erről szóló megfelelő bejegyzések.

Az autógarancia nem vonatkozik az alkatrészek normál elhasználódásából eredő hibákra, károkra.  

A jótállás nem érvényes, amennyiben a hiba külső mechanikai vagy kémiai hatások, a jármű nem megfelelő karbantartása, a Renault által nem jóváhagyott módosítások vagy a gyártó által előírt ellenőrzések elmulasztása miatt keletkezett.   

A kiegészítő ’Garancia+’ garancia kiterjesztési szerződés megkötése és a feltételeinek átadása a márkakereskedésekben történik, a ’Garancia+’ szerződés részletes feltételeiről előzetesen a márkakereskedésekben tájékozódhat.