ARKANA

E-TECH FULL HYBRID
Renault Arkana E-Tech full hybrid - 5 személyes SUV
kedvezményes kezdőár: 11 949 000 Ft-tól

készletről, gazdag felszereltséggel 900 000 Ft kedvezménnyel* és fix 4,9% THM-mel**!

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást:  Bruttó vételár*: 9.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.         

Renault Arkana E-Tech full hybrid - áttekintés


hamisítatlan hibrid és tágas SUV, elegáns vonalvezetéssel

5 teljesértékű utasülés, konnektivitás, dinamikus vezetési élmény

20 fejlett vezetéstámogató rendszer  

akár 1000 km-es hatótáv¹      

városban akár 80%-ban elektromos vezetés²

akár 4,7 L/100 km³-es fogyasztás
145 le
E-Tech full hybrid motor
akár 1000 km
hatótáv¹
513 L
csomagtér⁴
2 hajtáslánc
E-Tech full hybrid és mild hybrid
¹egy teljes tank üzemanyaggal, WLTP mérés szerint
²vezetési idő, az akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustól függően / saját forrás / 2023 
³WLTP mérés szerint, verziótól és opciótól függően
⁴VDA mérés - verziótól függően

esprit Alpine verzió


E-Tech full hybrid 145

Renault Arkana E-Tech full hybrid - motorválaszték
Különleges vezetési élmény városban és országúton egyaránt. Az elektromos üzemmódban való elindulás lenyűgöző gyorsulást biztosít. Az öntöltő hibrid rendszer csendes, rugalmas, agilis és gazdaságos.
100%-ban hibrid motorválaszték
E-Tech full hybrid
Vezessen elektromos módban akár a vezetési idő 80%-ában, melyet az öntöltő hibrid rendszerrel érhet el. Az akkumulátor automatikusan töltődik lassulásnál és fékezésnél. Akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhet el anélkül, hogy bármikor töltené autóját.¹

teljesítmény
 105 kW (145 le) 

sebességváltó
 automata
 
WLTP CO₂ kibocsátás
 akár 105 g/km²  

fogyasztás
akár 4.7 L/100 km²

akkumulátor  
230 V + 1.2 kWh-s kapacitás 

¹akkumulátor töltöttségétől és vezetési stílustól függően / saját forrás / 2023

²2023-as WLTP mérés, verziótól és opcióktól függően változhat

mild hybrid
Renault Arkana E-Tech full hybrid

Az elektromos rendszer gyorsításkor besegít a belső égésű motor mellé. Érezze a dinamikus vezetési élményt, a fogyasztás csökkentése mellett.

 

teljesítmény
103 kW (140 le) 

sebességváltó
automata

WLTP CO₂ kibocsátás
akár 130 g/km¹

fogyasztás
akár 5.8 L/100 km¹

akkumulátor
12 V

¹2023-as WLTP mérés, verziótól és opcióktól függően változhat


a fedélzeten

mindennapi komfort

Renault Arkana E-Tech full hybrid - multimédia rendszer és konnektivitás
9,3” multimédia rendszer csatlakoztatott szolgáltatásokkal

Könnyedén kapcsolódhat a Google szolgáltatásaihoz az Easy Link és a 9,3"-os központi képernyő* segítségével. A vezeték nélküli Android Auto™ és Apple Carplay™ telefontükrözéssel közvetlenül hozzáférhet alkalmazásaihoz, lejátszási listáihoz, kontaktjaihoz és kedvenceihez a központi kijelzőn.

*verziótól függően
 

Bose® - Renault Arkana E-Tech full hybrid
prémium hangzás a Bose® jóvoltából

A tökéletes hangélményt a Bose® prémium hangrendszer szolgáltatja. A magas minőségű rendszer 9 hangszóróval rendelkezik, így garantálja a mély, sokszínű hangélményt.

helykínálat

3 teljes értékű hátsó ülés
Renault Arkana E-Tech full hybrid - helykínálat

Az Új Renault Arkana E-Tech full hybrid a hátsó utasok számára is kényelmes utazást kínál, a minőségi hátsó térben 21 cm-es lábtér áll rendelkezésre.
tágas csomagtér
variálható helykínálat
moduláris helykínálat - Renault Arkana E-Tech full hybrid

A moduláris 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléssor lehetővé teszi, hogy akár 1 263 literesre bővítse a csomagtartó kapacitását. A duplafenekű csomagtartó pedig további variációs lehetőséget kínál.

human first program

20 fejlett vezetéstámogató rendszer

Renault Arkana E-Tech full hybrid - aktív vezetési asszisztens
aktív vezetési asszisztens

Növelje a vezetési komfortot egy olyan vezetéstámogató rendszer használatával, mely a körülményektől függően szabályozza a sebességét, biztosítja a megfelelő követési távolságot, illetve a sáv közepén tartja a járművet. Amikor lelassul a forgalom, a rendszer automatikusan állóhelyzetre lassítja az autót, majd újraindítja az autósor újraindulásakor.

*A feltüntetett 900 000 Ft kedvezmény a készleten lévő, meghatározott alvázszámú Arkana techno és esprit Alpine felszereltségű modellekre érvényes, készletről történő megrendelés esetén, a 2024. július 1. és július 31. között megkötött adásvételi szerződésekre, a készlet erejéig vagy visszavonásig.

**Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft.  THM: 4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját.  A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Renault Arkana személygépjárművekre érvényes.  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július 1-jétől visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást:  Bruttó vételár*: 9.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 6.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.    

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.     

Arkana evolution mild hybrid 140 EDC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8-5,9; CO₂-kibocsátás g/km: 130-133. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.     


fedezze fel továbbá...

Renault Arkana E-Tech full hybrid - financing
Új Rafale E-Tech hybrid
Renault Arkana E-Tech full hybrid - vezetési élmény

növelje a vezetési élményt