TRAFIC SPACECLASS

a tökéletes elegancia
Renault Trafic SpaceClass avant
már 19 550 000 Ft-tól

dizájn elegáns és karakteres vonalak
A Trafic SpaceClass újragondolt motorháztetője és új függőleges hűtőrácsa kiemelik az elülső lökhárító karakterességét. A jármű kifinomultságát a C-alakú Full LED fényszórók és az új 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.
fotógaléria megtekintése

variálhatóság, tér, kényelem

Trafic SpaceClass: VIP-személyek szállítása

A megújult utazási élmény
Az egymással szembefordítható, variálható 6 hátsó üléssel, a 220 V-os  csatlakozóval, a külön olvasófényekkel a Trafic SpaceClass újraértelmezi a személyszállítás fogalmát.

A volánnál kivételesen elegáns, ergonomikus vezetőtér várja, amelyet az krómozott sebességváltó gomb és a vadonatúj Meteor szürke műszerfal tesz teljessé. Többé nem kell lemondania a kényelemről!
A tökéletes elegancia
Foglaljon helyet a Trafic SpaceClass verziójában, és a tökéletes elegancia új dimenzióját fogja megtapasztalni. Forgatható, csúsztatható és kivehető ülései könnyedén alkalmazkodnak minden igényhez, és lehetővé teszik akár 8 ember szállítását.

A Trafic SpaceClass csúsztatható és kihajtható középső asztala rendkívül kényelmes, igazi mozgó tárgyalótérré változtatja át az autót.
Kalandok határok nélkül
Vágjon bele a több napos utazásokba a SpaceClass Escapade verzióval.

Két lépésben és három mozdulattal alakíthatja át járműve belső terét igazi hálószobává: döntse le a 3. üléssort, és helyezze magát kényelembe a 1,90 m-es ágyon a sötétített ablakok biztosította nyugalomban.

Trafic SpaceClass - részletek

Új Trafic SpaceClass – dizájn – renault
Új Trafic SpaceClass – motorválaszték – renault
Trafic SpaceClass
* A garancia 5 év vagy 100 000 km, a megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és a G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A szerződéses jótállás a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érinti.

 Renault Trafic Spaceclass vegyes fogyasztás l/100 km: 7,0 – 7,9 CO2-kibocsátás g/km: 182 -203. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

ismerje meg további modelljeinket!

Trafic Combi
Új Trafic Combi