ismerje meg a Renault Kangoo Van kivételes motorválasztékát!

Vezessen gondtalanul! A 30 000 km / 2 éves* szervizintervallumon alapuló karbantartási programunknak köszönhetően a lehető legjobb formában tarthatja az Kangoo Van-t.
DÍZEL
Az új Euro6DFull szabályozásnak megfelelően kialakított új dízelmotorjaink jobb fogyasztást tesznek lehetővé, amelyhez az eco mód is nagyban hozzájárul.
Blue dCi 75
gazdaságos
A 6 fokozatú manuális sebességváltóval kapható 1,5 literes AdBlue® dízelmotor alacsony fogyasztást tesz lehetővé, miközben kellemes vezetést biztosít a 230 Nm-es nyomatéknak köszönhetően.
Blue dCi 95
hatékony
A 1,5 literes AdBlue® dízelmotor 6 sebességes manuális sebességváltóval érhető el, valamint 260 Nm-es nyomatékának köszönhetően nemcsak gazdaságosan működik, de még vezetni is kellemes. A még jobban szabályozott fogyasztás érdekében válassza a leggazdaságosabb verziót, amely a 110 km/h-s sebességhatárolóval korlátozza a CO2-kibocsátást és csökkenti az üzemanyagköltségeket.
Blue dCi 115
sokoldalú
A 1,5 literes AdBlue® dízelmotor most 6 fokozatú manuális sebességváltóval érhető el és hamarosan 7 sebességes duplakuplungos automata sebességváltóval is kapható lesz, így még nagyobb teljesítményt és kellemesebb vezetést nyújt a 270 Nm-es nyomatéknak köszönhetően, miközben szabályozza a fogyasztást. A nehéz rakományokhoz és a vontatáshoz kialakított motor a szakemberek igényeinek való megfelelésre lett tervezve.
BENZIN
Gazdaságos és hatékony benzinmotorok teljesen új generációja, alacsony üzemeltetési költségekkel.
TCe 100
gazdaságos
A 6 fokozatú manuális sebességváltóval kapható 1,3 literes közvetlen befecskendezésű turbómotor 200 Nm-es nyomatékkal rendelkezik, amellyel optimalizált vezetési élményt biztosít. Csökkentse az üzemanyag-fogyasztást és korlátozza a károsanyag-kibocsátást a részecskeszűrőnek köszönhetően.
TCe 130
rendkívül sokoldalú
A jelenleg 6 fokozatú manuális sebességváltóval elérhető 1,3 literes közvetlen befecskendezéses turbómotor részecskeszűrővel van felszerelve, 240 Nm-es nyomatéka pedig dinamikus vezetést és sokoldalúságot tesz lehetővé alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A fogyasztás-szabályozás optimalizálása és a CO2-kibocsátás további csökkentése érdekében válassza a leggazdaságosabb változatot, amely 110 km/h-s sebességkorlátozóval is kapható.

*A megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig.


Kangoo Van – részletek

Új Kangoo Van – Motorválaszték