személyre szabott megoldások a Renault Express Van-nal

egyszerűsítse a hétköznapokat professzionális raktérkialakításainkkal

RAKTÉR
Express Van – Rácsozott kihajtható válaszfal ledönthető utasüléssel
Rácsozott, kihajtható válaszfal ledönthető utasüléssel
A rácsozott, kihajtható válaszfalnak és a ledönthető utasülésnek köszönhetően akár 3,7 m3-nyi árut rakodhat be, és akár 2,36 m hosszú tárgyaknak találhat helyet.
Új Express Van – Megnövelt terhelhetőség
megnövelt teherbírás
Nehéz rakományt szállítana? A legfeljebb 780 kg-ra megnövelt hasznos terhelhetőség lehet a megoldás.*
Express Van – 2 oldalsó tolóajtó
Jobb- és baloldali** tolóajtók
Nagyobb méretű árut szállítana? Az Express Van elérhető egyszerre jobb- és baloldali** tolóajtóval is, így ez nem okozhat problémát!
Új Express Van – 12 V-os csatlakozó
12 V-os csatlakozó
A raktérben szeretné tölteni eszközeit? Nem probléma! Az Új Express Van rakterében egy 12 V-os csatlakozó áll rendelkezésére.
Új Express Van – Extra zárak
Megerősített zárszerkezet
Előfordulhat, hogy értékes rakományt kell szállítania, amelyek miatt érdemes megerősített zárszerkezetet választania.
Új Express Van – LED-világítás
LED világítás a raktérben
Biztosítson jobb megvilágítást a raktérben, hogy a legjobb körülmények között dolgozhasson éjjel és nappal is, a hagyományos világításnál háromszor erősebb LED világításnak köszönhetően.

* Csak benzines verziókon érhető el
**A baloldali tolóajtó opció csak a benzines verziókon érhető el

BELTÉRI VÉDŐELEMEK
Express Van – Csúszásmentes fapadlózat
fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal
A méretre igazított (9 mm vastag) fa, csúszásgátló bevonattal ellátott padlóburkolattal megvédheti az Express Van padlóját.
Express Van – Fa védőborítás
fa raktérburkolatok
Védje meg az Express Van rakodóterét a méretre vágott fa raktérburkolattal, amely egyidejűleg védi meg a padlót a csúszásgátló bevonatos fa padlóburkolattal (9 mm), valamint az oldalfalak és a hátsó ajtók felső részeit az oldalsó fa védőborítással (5 mm) (A kerékjárati ívek nem burkoltak).
Új Express Van – Gumi védőszőnyeg
gumiszőnyeg
Védje meg az Új Express Van padlóját a szennyeződésektől a praktikus és tartós gumibevonattal.
Új Express Van – Műanyag burkolat
műanyag burkolat és tárolóhelyek
Védje műanyag burkolattal az Új Express Van ajtajainak és paneljeinek alsó részét. A nagyobb kényelem érdekében optimalizálja a teret a jármű oldalsó tolóajtóiba integrált tárolórekeszekkel.
RÖGZÍTÉS ÉS VONÓHOROG
Express Van – Legfeljebb 10 rögzítőgyűrű
legfeljebb 10 rögzítőgyűrű
Használja az Express Van rakodóterében található (legfeljebb 10) rögzítőgyűrűket a rakomány rögzítéséhez és stabilizálásához. (6 db a raktér padlóján - 4 db az oldalfalakon)
Express Van – Standard vonóhorog 13 eres kábellel
standard vonóhorog 13 eres kábellel
Több helyre van szüksége? Az Express Van vonóhorogjával egy pótkocsi is elvontatható. Az utánfutó-stabilizátor az imbolygás megakadályozásával teszi biztonságossá az utazást.
MOTOR ÉS MOBILITÁS
Új EXPRESS Van – Extended Grip
extended Grip
Sáros szakaszon kell átjutnia vagy kihívást jelentő úton kell eljutnia valahová? Ne aggódjon! A minden időjáráshoz megfelelő gumiabroncsokkal kombinálva az Extended Grip, a továbbfejlesztett ESC funkció javítja a tapadást elinduláskor és alacsony sebességnél gyenge tapadású laza talajon (por, kemény homok, hó, nedves talaj stb.). Az 50 km/h-s sebességig aktív funkció manuálisan aktiválható, és használatával megcsúszás vagy elakadás nélkül utazhat.
Express Van – Lemezelt motorvédő
lemezelt motorvédő
Gyakran jár építkezésekre vagy egyenetlen utakon? Védje meg az Express Van motorját lemezelt motorvédő burkolattal.
Új Express Van – Sebességhatároló
sebességhatároló
Szükség szerint tartósan korlátozhatja a jármű sebességét, illetve üzemanyag-fogyasztását a sebességhatárolónak (30, 90, 100, 110, 130 km/h) köszönhetően.

fedezze fel az ön tevékenységeihez igazított átalakítási lehetőségeinket

ÁRUSZÁLLÍTÁS
Hűtőautó
Tartsa be az Express Van fedélzetén szállított romlandó élelmiszerek és különleges termékek tárolási előírásait a hűtőautós átalakításnak köszönhetően, amely megfelel a hatályos szabványoknak és előírásoknak.

Az Air-Con Gépjárműtechnika Kft. 100%-ig magyar tulajdonú cégként, közel 20 éve egyre meghatározóbb szereplője a magyarországi 3,5 tonna alatti haszongépjármű-felépítménygyártói üzletágnak. Számos terméket és műszaki megoldást kínálunk a magánszemélyek, vállalkozások és állami szervezetek fuvarfeladatainak ellátásához, legyen szó akár zárt furgonok vagy járóképes alvázak átalakításáról.
ÉPÍTŐIPAR – SZAKIPARI MUNKA
Műhelyautó – Express Van
Műhelyautó
Optimalizálja a rakteret, növelje meg a raktér méretét, tartsa kéznél szerszámait és eszközeit... A praktikus és hatékonyabb munkavégzéshez alakítsa át Express Van furgonját igazi mozgó műhellyé.
Express Van pick-up
Pick-up
Tájépítészként, helyi közösség számára vagy építkezési vállalat számára keres haszonjárművet? Alakítsa át az Express Vant pick-up vagy billenős platós pick-up járművé, hogy kavicsot, földet, növényeket és egyéb nehezen szállítható dolgokat szállíthasson vele.

Express Van – részletek

Új Express Van – Tartozékok
Új Express Van – Motorválaszték