Express Van

Gördülékeny partner, vállalkozásra szabva
Express Van
kezdő listaár 6 300 000 Ft
A PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!
A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3 áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.
fotógaléria megtekintése
Express Van

felszereltségek

HATÉKONYSÁG – SEMMI BONYODALOM!

Hátralátást segítő rendszer – Új Express Van
Kamerás belső visszapillantó tükör
A digitális képernyő – belső visszapillantó tükör helyett – az autó hátuljára szerelt kamera képét mutatja előre haladás közben*. Igazán praktikus megoldás a teljes válaszfallal szerelt verziókhoz!

* Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.
„Wide View“ holttércsökkentő tükör – Új Express Van
„Wide View“ holttércsökkentő tükör
A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagylátószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, ami nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt.
Holttérfigyelő rendszer – Új Express Van
Holttérfigyelő rendszer
A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű.
raktérkialakítások
céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink
Használja ki a tevékenysége igényeihez igazított raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

minden feladatban számíthat rá

Az Ön tevékenységeire szabott átalakítási lehetőségeink

ÁRUSZÁLLÍTÁS
Áruszállítás
Ismerje meg speciális megoldásainkat:
  • Hűtőautó
  • Büfékocsi
  • Csomagszállítás
ÉPÍTŐIPARI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Építőipar, szakipari munka
Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy helyi közösség számára keres kishaszongépjárművet? Biztosan tudunk megoldást!
  • Műhelyautó
Express van oktatóvideók
Fedezze fel a kifejezetten az Express Van-hez készült oktatóvideóinkat és használja ki autója összes, testreszabható funkcióját.     

EXPRESS VAN – RÉSZLETEK

Új Express Van – Tartozékok
Új Express Van – Motorválaszték
Renault Express Van vegyes fogyasztás l/100 km: 5,0 – 6,8 CO2-kibocsátás g/km: 132 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az ,5 - útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.