EXPRESS VAN

Gördülékeny partner, vállalkozásra szabva
Express Van
már 5 899 000 Ft-tól

fix 5% nettó kamat/év állami támogatással Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás keretében*


A PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!
A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3 áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.
fotógaléria megtekintése
EXPRESS VAN

felszereltségek

hatékonyság – semmi bonyodalom!

Hátralátást segítő rendszer – Új Express Van
Kamerás belső visszapillantó tükör
A digitális képernyő – belső visszapillantó tükör helyett – az autó hátuljára szerelt kamera képét mutatja előre haladás közben*. Igazán praktikus megoldás a teljes válaszfallal szerelt verziókhoz!

* Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.
„Wide View“ holttércsökkentő tükör – Új Express Van
„Wide View“ holttércsökkentő tükör
A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagylátószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, ami nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt.
Holttérfigyelő rendszer – Új Express Van
Holttérfigyelő rendszer
A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű.
raktérkialakítások
céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink
Használja ki a tevékenysége igényeihez igazított raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

minden feladatban számíthat rá

az ön tevékenységeire szabott átalakítási lehetőségeink

ÁRUSZÁLLÍTÁS
Áruszállítás
Ismerje meg speciális megoldásainkat:
  • Hűtőautó
  • Büfékocsi
  • Csomagszállítás
ÉPÍTŐIPARI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Építőipar, szakipari munka
Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy helyi közösség számára keres kishaszongépjárművet? Biztosan tudunk megoldást!
  • Műhelyautó
Express van oktatóvideók
Fedezze fel a kifejezetten az Express Van-hez készült oktatóvideóinkat és használja ki autója összes, testreszabható funkcióját.

Express Van – részletek

Új Express Van – Tartozékok
Új Express Van – Motorválaszték

A feltüntetett nettó 5 899 000 Ft-os indulóár a készleten lévő, meghatározott alvázszámú Renault Express Van extra 1.5 Blue dCi 75 modellekre érvényes, jogi személyek részére, készletről történő rendelés esetén, 2024. március 12-től visszavonásig vagy a készlet erejéig. A képek illusztrációk.

*A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing Zrt. az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás és a konstrukció részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu).

A megjelölt éves nettó kamatmérték támogatási jogviszony esetén az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamatot jelenti, amely a lízingügylet kamatának (bruttó kamat) kamattámogatással csökkentett mértéke.