ismerje meg a Renault Captur kivételes motorválasztékát!

további információ a motorokról

BENZIN
A Captur újgenerációs, mértékletes és dinamikus benzinmotorjai alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költséget biztosítanak.
TCe 90: sokoldalú útitárs
A 3 hengeres, újgenerációs, 90 lóerős turbómotor a manuális sebességváltóval kiegészítve kellemes és optimális vezetést biztosít, a Captur-ből pedig egy igazán sokoldalú városi terepjárót varázsol. Továbbá kevesebb üzemanyagot fogyaszt.
mild hybrid 140: mértékletes és dinamikus
A 4 hengeres, közvetlen befecskendezésű, 6 sebességes manuális és 7 sebességes dupla kuplungos EDC automata sebességváltóval választható, turbómotor váltófülei a kormányon találhatók. Páratlan sokoldalúság és dinamikus vezetés, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

A 12 V-os mild hibrid rendszerrel pedig a benzines verzió is rendkívül hatékony menettulajdonságokkal rendelkezik. Ezzel a technológiával lehetővé válik az energia visszanyerése a fékezés során, amely segíti az autót az elinduláskor és a gyorsítás során. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás, dinamikusabb elindulás és kényelmes vezetés mellett!
mild hybrid 160 EDC: a vezetés élménye
A 158 lóerős és 270 Nm nyomatékkal rendelkező új közvetlen befecskendezésű turbós motort azok számára tervezték, akiknek fontos a vezetés élménye. A duplakuplungos 7 sebességes automata sebességváltó könnyen vezérelhető a kormány mögötti karok segítségével, a Multi-Sense® rendszer Sport módja pedig még több élményt nyújt.

Renault Captur – részletek

Renault Captur árak és ajánlatok
Renault Captur tartozékok
Renault Captur motorok
Renault Captur adatlap

ismerje meg további modelljeinket!

Renault Captur E-Tech
új Captur E-Tech full hybrid
Új Clio E-Tech full hybrid
Clio E-Tech full hybrid