hangzásvilág

Harman Kardon prémium hangzás

sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
magával ragadó élmény
Az új, exkluzív Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a rendszer alkotóelemei, azaz a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 485 W teljesítményre képes. A Quantum Logic Surround™ technológiának és az 5 hangzásvilágnak köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen pillanatokat jelent majd.
surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
háttérsugárzó
A tartós alumíniumból készült hangszóróházak tervezésekor szem előtt tartották a közép és magas tartományok lefedettségét. A kialakításnak és anyaghasználatnak köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen pillanatokat jelent minden utas számára.
subwoofer - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
mélysugárzó
Az egyedi technológiának köszönhetően a mélysugárzó csökkentett súlya és mérete miatt kiemelkedő teljesítmény nyújt az alacsony tartományokban. A hangszóróházon található nyílás segítségével a rendszer képes kiegyenlíteni a külső és belső légnyomást a lehető legjobb hangminőség érdekében.
tweeters - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
magassugárzó
A kiváló minőségű, lágy és rugalmas anyagból készült szövetet a magastartomány lehető legjobb lefedettségére tervezték.
woofers - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
mélynyomó
Mély- és a középtartomány támogatására optimalizált, csomagtartóban elhelyezett mélynyomó, amely összhangban van az első ajtópanelekbe épített mélysugárzókkal.
front central unit - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
műszerfalba épített központi egység
A műszerfalba épített, mély- és középtartomány maradéktalan támogatására optimalizált központi egység összhangban van az ajtókba épített mélysugárzókkal és a csomagtartóban található mélynyomóval.