driving pleasure

4Control advanced rendszer

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
AGILIS VEZETÉS
A fejlett, újgenerációs 4Control advanced rendszer egyedülálló vezetési élményt kínál. A Renault Austral E-Tech full hybrid könnyen kezelhető és agilis alacsony sebességnél, ugyanakkor stabil és biztonságos marad nagy sebességnél.
STABILITÁS
A 4Control advanced rendszer minden utazás során segíti a vezetést. Bármilyen sebességnél stabil és kezelhető az autó irányítása.
KÖNNYŰ MANŐVEREZHETŐSÉG
A 4Control advanced rendszer megkönnyíti az irányítást alacsony sebességnél, szűk kanyarokban és fordulókban. A 10,1 méteres fordulókör kiemelkedő, városi kisautókkal vetekszik ezen a téren, melyre számíthat manőverezéskor.
agility and handling - driving pleasure - Renault Austral E-Tech full hybrid
jobb manőverezhetőség és agilitás alacsony sebességnél
A hátsó kerekek az elsőkkel ellentétes irányba fordulnak el. Az akár 5°-os elfordulási szöggel az Austral hatékonyabban és a vezető részéről kevesebb erőkifejtéssel fordul. A manőverek egyszerűbbek, mint egy városi kisautóval, akár 50 km/h-s sebességig.
driving - driving pleasure - Renault Austral E-Tech full hybrid
nagyobb stabilitás nagy sebességnél
A hátsó kerekek az elsőkkel megegyező irányba fordulnak el. Az akár 1°-os elfordulási szöggel megelőzhető az alulkormányzás kanyarbelépéskor, így nagyobb biztonságérzetet nyújt a vezetőnek és utasainak 50 km/h fölött.
multi-sense - driving pleasure - Renault Austral E-Tech full hybrid
multi-sense
Használja a multi-sense rendszert, hogy akár 4 különböző vezetési élményt megtapasztalhasson a volán mögött. Alakítsa a jármű beállításait kedve szerint, például a gázreakciót, hangzást, kormányzást, belső világítást és digitális műszeregységet.