ÚJ RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

a vezetés szerelmeseinek

mesterhármas ajánlat akár fix havi 144 900 Ft-tól, 14,45% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 15,67%

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 14,45%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 302 115,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 302 115,-Ft, havidíj: 64 939,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000,-Ft, referencia THM érték: 15,67%.

motor

220LE

160 kW

gyorsulás

7,4mp

0-100 km/h

akár

450km

hatótávolság (WLTP)

színtiszta élmény

színtiszta dizájn

Kompakt kialakítás, crossover stílus, karakteres hátsó kialakítás és sportos vonalak. Az aerodinamikus kialakítás kifinomult megjelenést és izgalmas élményt jelentő vezetést biztosít. 20’’-os keréktárcsák, Full LED fényjegyek, 3D hatású hátsó lámpák és arany színű lökhárító betétek - ez az autó igazán páratlan megjelenésű.

 • Renault Megane E-Tech 100% electric - külső dizájn - úton haladó autó
 • Renault Megane E-Tech 100% electric - belső kialakítás
 • Renault Megane E-Tech 100% electric - külső megjelenés
 • Renault Megane E-Tech 100% electric - dizájn
 • Renault Megane E-Tech 100% electric - dizájn
 • Renault Megane E-Tech 100% electric - dizájn
Renault Megane E-Tech 100% electric - a pilótafülke közelről
  • openR és openR link, újgenerációs kezelőfelülettel

   Az autóban az openR új kijelzői várják, amelyek a kategória egyik legnagyobb méretű beépített kijelzői közé tartoznak – ez 774 cm2-es hasznos, és egyben szemet gyönyörködtető felület jelent. A rendszer nagy felbontású képet biztosít. A kijelzőkön nyomon követheti a legfontosabb elemeket: sebesség, navigáció, vagy töltési állapot.

  • izgalmas élményt jelentő vezetés

   Az új műszerfal a jármű vezetője felé néz. A vezérlők a kisebb méretű kormánykerék körül találhatók, ami helyet takarít meg és biztonságosabb vezetést biztosít. Az új elektromos szervokormány és az alacsony súlypont dinamikus vezetési élményt szolgáltat.

  • megnövelt tér

   Az új műszerfallal és a hagyományos helyről áthelyezett előválasztó karral, nagyobb lábteret és tárolóhelyeket biztosít az elöl utazóknak, ezzel forradalmasítva az autó belső terének fogalmát: 209 mm-es hátsó lábtér és 33 liternyi tárolóhely várja az autó belsejében.

  • az okos autó

   A Megane E-Tech 100% electric beépített Google szolgáltatásokkal ellátott openR link rendszerének újgenerációs technológiája az Ön igényeit felmérve, pontosan a körülményeknek megfelelő megoldásokat biztosít.

  • kamerás belső visszapillantó tükör

   Egy egyszerű mozdulattal a tető hátsó részén található érzékelőnek és a kamerás belső visszapillantó tükörnek köszönhetően a klasszikus középső visszapillantó tükör nézetéből átválthat a kibővített kameranézetre, így akadálytalan kilátásban lehet része.

Renault Megane E-Tech 100% electric - első profil, műszerfal, hátsó ülések, csomagtartó

ergonómia és tágas kialakítás

A Megane E-Tech 100% electric exkluzív kialakítása teljesen sík padlóval szerelt. 209 mm-es hátsó lábtér, 33 liternyi tárolóhely - a hosszú kialakítás és az új, szupervékony openR műszerfal sok helyet felszabadít.

prémium vezetési élmény

Helyezze kényelembe magát a megújult utastérben, ahol minden egyes elemnek az a célja, hogy megkönnyítse az utazást. Az optimális tartásra beállítható ülésből könnyedén elérheti az openR műszerfal nagy méretű, 774 cm2-es kijelző felületű, L-alakú képernyőjét.

variálhatóság és tárolóhelyek

Indukciós telefontöltő elöl a központi multimédia kijelző alatt, két USB-C csatlakozó elöl és kettő hátul, középső tároló a könyöktámaszban, 33 liternyi középső és oldalsó tárolóhely, illetve 440 literes csomagtartó. A Megane E-Tech 100% electric tökéletes utazási élményt biztosít mindenki számára.

színtiszta technológia

beépített Google rendszer: az online vezetési élmény

A beépített Google szolgáltatásokkal ellátott openR link rendszerben akár 5 fiókot is beállíthat, így könnyedén megtalálhatja a kedvenc alkalmazásait, illetve egyszerűen, az okostelefon vezetékes csatlakoztatása nélkül használhatja a Google funkcióit.
Google Térkép
Google Asszisztens
Google Play
Harman Kardon prémium hangzás

Harman Kardon prémium hangzás

Az új, exkluzív Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a rendszer alkotóelemei, azaz a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 410 W teljesítményre képes. A Quantum Logic Surround™ technológiának és az 5 hangzásvilágnak köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen pillanatokat jelent majd.

Maximális biztonság

A nyugodt vezetést 26 különböző vezetéstámogató rendszer és innovatív biztonsági funkció biztosítja.

Renault Megane E-Tech 100% electric - vezetéstámogató rendszerek

vezetéstámogató rendszerek

A Megane E-Tech 100% electric 26 különböző vezetéstámogató rendszere intuitívabb és dinamikusabb vezetési élményt biztosít.

Renault Megane E-Tech 100% electric - biztonság

biztonság

Közlekedjen a legnagyobb biztonság mellett! Az intelligens vezetéstámogató rendszerek figyelemmel kísérik a forgalmi helyzetet, és figyelmeztetik a váratlan akadályokra.

Renault Megane E-Tech 100% electric - parkolássegítő rendszer

automata parkolóasszisztens

A automata parkolóasszisztensnek köszönhetően a parkolóhelyek igazán barátságossá, a parkolás pedig sokkal könnyebbé válik.

teljesen elektromos

Renault Megane E-Tech 100% electric - az elektromos platform

360°-os innováció

Az új CMF-EV platform 60 kWh-s, rendkívül lapos akkumulátorral, illetve 220 lóerős, kompakt elektromos motorral van szerelve. Az optimalizált súlyelosztásnak, a hosszabb tengelytávnak, a teljesen sík padlónak és az alacsony súlypontnak köszönhetően az autó mozgékonyabb, az utastér pedig tágasabb.

Megnövelt hatótávolság

A Megane E-Tech 100% electric kategóriájának egyik legkönnyebb autója (1620 kg). A motor és az akkumulátor hőmérséklete automatikusan szabályzott, ez azonos teljesítmény mellett és a kültéri körülményektől függetlenül megnövelt hatótávolságot eredményez.

Kimagasló aerodinamika

Az innovatív aerodinamikai megoldások szintén hozzájárulnak a megnövekedett hatótávolsághoz. A hatékonyságot elősegítő elemek közé tartozik a visszafogott magasság, az elegáns lejtésű tető, a keskeny oldalfalú gumiabroncsok, a karakteres kialakítású lökhárító és a karosszéria síkjába simuló, automatikusan kihajló ajtókilincsek.

A forradalmasított autó

A Renault kutatási és fejlesztési szakértelme alapján létrejött, akár 450 km-es hatótávolságot biztosító Megane E-Tech 100% electric bárhová elkíséri Önt.

Renault Megane E-Tech 100% electric - töltési lehetőségek

a töltési lehetőségek

Személyre szabott ajánlatok széles választéka áll rendelkezésre az otthoni, irodai, útközbeni vagy egyéb típusú töltéshez. A Renault Megane E-Tech 100% electric modellt Type2-es kábellel szállítjuk, amely otthoni falitöltővel, illetve nyilvános töltőállomáson is használható.

Renault Megane E-Tech 100% electric - Online szolgáltatások

maradjon kapcsolatban autójával!

Könnyítse meg mindennapjait a My Renault alkalmazás segítségével, amelynek köszönhetően autóját a távolból, közvetlenül az okostelefonján keresztül vezérelheti: fennmaradó hatótávolság, közeli töltőállomások, töltés beállítása, útvonal tervezése és egyéb funkciók állnak a rendelkezésére.

3 verziót varázsolhat egyedivé

3 elérhető verzió

felszereltségi szint

equilibre
kezdő listaár 14 549 000 Ft
 • tolatókamera
 • a regeneratív fékezés állítására szolgáló kormányváltó fülek
 • 18" könnyűfém keréktárcsák
 • vezeték nélküli és vezetékes okostelefon tükrözés

Ez is érdekelni fogja

Ismerje meg a kifejezetten a jövőbeni Megane E-Tech 100% electric modlelhez kialakított szolgáltatásokat.

Renault Megane E-Tech 100% electric - finanszírozás

fedezze fel a beépített Google szolgáltatással ellátott openR link multimédia rendszert

az openR link multimédia rendszer felfedezése
 Renault Megane E-Tech 100% electric - finanszírozás

elektromos vezetés az Új Megane E-Tech 100% electric szerint - könnyítse meg az elektromos vezetéssel töltött mindennapjait

bővebben az elektromos autózásról
Renault online szolgáltatások

maradjon kapcsolatban autójával - fedezze fel az elérhető online szolgáltatásokat

bővebben az online szolgáltatásokról

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 10. és 2022. 09. 10. között MEGANE E-Tech 100% electric equilibre EV40 130LE boost charge modellre igényelt és legkésőbb 2022. 10. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 144 900,- Ft-os havidíj 14 549 000 Ft bruttó vételár, 7 201 755 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 13,39% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 7 347 245,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 3 088 411,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 10 435 656,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 14,45%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 302 115,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 302 115,-Ft, havidíj: 64 939,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000,-Ft, referencia THM érték: 15,67%.
A THM meghatározása a 2022. 08. 10. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet