aktív vezetéstámogató rendszerek

aktív vezetéstámogató rendszerek az Ön és utasai biztonsága érdekében

Renault Rafale     

aktív vezetéstámogató rendszerek

A Human First program részeként a Renault 32 fejlett vezetéstámogató rendszert fejlesztett ki, hogy biztonságosabbá tegye a vezetést és nagyobb nyugalmat nyújtson Önnek.

vezetéstámogató rendszerek


parkolás


biztonság


a jármű utasainak biztonsága

A Renault Rafale a Human First program élvonalbeli innovációival van felszerelve, amelyek minden pillanatban garantálják az Ön biztonságát, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek támogatják, segítik és védik Önt.
BIZTONSÁGI PONTSZÁM AND SAFETY COACH
Renault Rafale E-Tech hybrid - safety score safety coach
biztonsági pontszám & safety coach
A biztonságosabb vezetés elősegítése:  
  • A biztonsági pontszám a sebesség, a fékezés és a biztonságos távolság adatainak elemzésével segíti a járművezetőt. Minden egyes utazás után megjeleníti a járművezető 0 és 100 közötti pontszámát. Ezután személyre szabott tippeket tud adni a vezetés javítására.
  • a biztonsági pontszámadatok felhasználásával a Safety Coach tippeket ad, amelyek segítenek a jobb vezetési szokások kialakításában.
BALESET UTÁNI AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
Renault Rafale E-Tech hybrid - freinage automatique
baleseti vészfékező rendszer
A baleseti vészfékező rendszer a több járművel történő ütközés elkerülésére érdekében a fékek ütközés utáni automatikus aktiválásával működik. Ez segít megelőzni vagy enyhíteni a másodlagos ütközés súlyosságát, amely akkor következhet be, ha a jármű folytatja útját, és kikerül az Ön irányítása alól.* 

*fékezéssel vagy gyorsítással
QRESCUE
Renault Rafale E-Tech hybrid - QRescue Renault
QRescue: életmentő QR-kód
A Renault Rafale első és hátsó szélvédőjén szériafelszereltségként* elhelyezett QR kódról a tűzoltókkal közösen döntöttek, azzal a céllal, hogy megkönnyítsék beavatkozásaikat.Ez a QR-kód egyszerűen beolvasható, és a segélyszolgálatok gyorsan hozzáférhetnek a jármű műszaki adataihoz, amivel akár 15 perccel is lerövidíthetik a mentési munkálatokat.*   
 
*a balesetet követő kritikus időablak, amelyben az elsősegélynyújtóknak a sérülteket kórházba kell szállítaniuk.