Renault Captur

R.S. Line

100% Captur, 100% R.S. line
Sportos megjelenésével és az egyedi 18”-os könnyűfém felnikkel a Captur R.S. line igazán élvezetes vezetési élményt kínál! Alumínium pedálok, speciális R.S. line kárpitozás, R.S. line bőrkormány, sportos lökhárítók… Csak üljön be, dőljön hátra és élvezze az út adta lehetőségeket!
sportos megjelenés
Sportos megjelenésével a Captur R.S. line kitűnik a tömegből: Forma-1 világát felelevenítő légterelők az első lökhárítóban, az R.S. modellek emblematikus márkajelzései és az egyedi 18’’-os Le Castellet R.S. line felnik.
Az autó sportos megjelenését elöl a méhsejt mintázatú hűtőrács, hátul pedig a diffúzor és a krómozott kipufogócsövek emelik ki.

exkluzív dizájn és felszereltség

A Captur R.S. Line utastere
sportos dizájn az utastérben
Az autó belső kialakítása is a versenyautók megjelenését idézi: egyedi R.S. line sportkormány, alumínium pedálok, R.S. line ülések megerősített oldaltartással, vörös vízszintes csíkkal ellátott műszerfal és csúcstechnológiás vezetőhely a sofőr számára. Minőség, ergonómia, technológia, R.S. line jelzések - a Captur R.S. line belső tere a Renault Sport exkluzív jegyeit hordozza magán.
9,3"-os érintőképernyő - Captur R.S. Line
optimális vezetés
Akár városban, akár vidéki utakon autózik, a Captur R.S. line bármilyen helyzetben megfelelő partner lesz. Első és hátsó parkolóradarok, tolatókamera, gyalogos és kerékpáros észleléssel ellátott automata vészfékrendszer, sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer… Az autó technológiái elősegítik a dinamikus és teljesen biztonságos vezetést!
Captur R.S. Line felnik
dinamizmus és hatékonyság
Az exkluzív, sportos megjelenésű Captur R.S. line motorja kiváló menetdinamikát biztosít, miközben az üzemanyag-fogyasztás alacsony marad. A dinamikus futóműnek köszönhetően többé egyetlen utazása sem lesz unalmas! A Captur R.S. line minden eleme az egyedi vezetési élményt szolgálja.

Renault Captur – részletek

Renault Captur árak és ajánlatok
Renault Captur tartozékok
Renault Captur motorok
Renault Captur adatlap

ismerje meg további modelljeinket!

Renault Captur E-Tech
Captur E-Tech full hybrid
Új Clio E-Tech full hybrid
Új Clio E-Tech full hybrid