image

Fedezze fel a Renault Pro+ ajánlatokat

Professzionális ügyfeleink számára kialakított választék, szolgáltatások és hálózat. Teljes körű megoldásokra és személyre szabott járművekre van szüksége munkájához? Fedezze fel Renault Pro+ ajánlatainkat, és válassza ki a tevékenységéhez illő haszonjárműveket és szolgáltatásokat.

Alt Image C28v0

Haszongépjárműveink

Innovatív megoldások az Ön autójában is

Az innováció a vérünkben van! Haszongépjármű kínálatunkat folyamatosan bővítjük és optimalizáljuk. Fedezze fel egyedi felépítményű járműveinket is!

Alt Image C29

Haszongépjárműveink

Fedezze fel haszongépjerműveink széles választékát! A Renault KANGOO, Renault TRAFIC és Renault MASTER modellek mindig alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Az egyes modellek közel száz konfigurációban kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön tevékenységének megfelelő verziót. Felépítmények, motorválaszték, professzionális belső kialakítás… Válassza mindenből az igényeinek megfelelőt!

ISMERJE MEG HASZNONGÉPJÁRMŰ VÁLASZTÉKUNKAT!

Haszonjárművek speciális átalakításokkal

Válassza személyre szabott szolgáltatásainkat! Szerződéses átalakító partnereink olyan módosításokat hajtanak végre az autón, hogy az komoly igénybevétel mellett is kiváló legyen, tovább növelve a jármű minőségét és biztonságosságát. Így járművét optimális feltételek mellett vásárolhatja meg, beleértve a garanciális és az értékesítés utáni szolgáltatásokat is.

ISMERJE MEG SPECIÁLIS ÁTALAKÍTOTT JÁRMŰVEKKEL KAPCSOLATOS AJÁNLATAINKAT
Alt Image C29

Üzleti ügyfeleink számára fenntartott rendszer és

Elkötelezett csapatunk mindenben az Ön szolgálatára áll!

Fedezze fel speciális Renault Pro+ hálózatunkat és az elérhető szolgáltatásokat.

Alt Image C29

Speciális Renault Pro+ hálózatunk

Új és használtautó vásárlása, tartozékok beszerzése, raktérkialakítások, finanszírozási megoldások, karbantartás… Elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse a választást, garantálva az Ön mobilitását.

ISMERJE MEG SPECIÁLIS RENAULT PRO+ HÁLÓZATUNKAT!

Professzionális szolgáltatások

Nem szeretné elvesztegetni értékes perceit? Ismerje meg szolgáltatásainkat, amelyekkel megkönnyítheti a munkájához szükséges jármű megvásárlását és karbantartását. Finanszírozási és adózási konstrukciók, professzionális raktérkialakítás és tartozékok, flottakezelés, karbantartás... Célunk, hogy minden szempontból megkönnyítsük munkáját és mindennapjait.

ISMERJE MEG AZ ÜZLETI ÜGYFELEINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINKAT
Alt Image C29

Nemzetközi jelenlétünk

Professzionális Renault ajánlatok a világ számos országában

Alt Image C29

114 országban elismert szakértelem

Rendkívül széles választékunknak köszönhetően 1998 óta Európa piacvezető haszongépjármű gyártója vagyunk. Az Európai sikerek után a Renault Csoport célja a nemzetközi terjeszkedés. Haszongépjármű gyártóként a világ számos nagyobb országában, így Brazíliában, Argentínában, Algériában és Törökországban is jelen vagyunk.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet