Renault PRO+ márka és kötelezettségvállalásai

Fedezze fel a Renault PRO+ haszongépjármű és szolgáltatási kínálatunkat, amely minden szakmai igényhez igazodik, és személyre szabott megoldást kínál a szakmájához.

haszongépjárműveink

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ ÖN AUTÓJÁBAN IS

Az innováció a vérünkben van! Haszongépjármű kínálatunkat folyamatosan bővítjük és optimalizáljuk. Fedezze fel egyedi felépítményű járműveinket is!
Haszongépjárműveink
Fedezze fel haszongépjerműveink széles választékát! A Renault Kangoo, Renault Trafic és Renault Master modellek mindig alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Az egyes modellek közel száz konfigurációban kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön tevékenységének megfelelő verziót. Felépítmények, motorválaszték, professzionális belső kialakítás… Válassza mindenből az igényeinek megfelelőt!
Haszonjárművek speciális átalakításokkal
Válassza személyre szabott szolgáltatásainkat! Szerződéses átalakító partnereink olyan módosításokat hajtanak végre az autón, hogy az komoly igénybevétel mellett is kiváló legyen, tovább növelve a jármű minőségét és biztonságosságát. Így járművét optimális feltételek mellett vásárolhatja meg, beleértve a garanciális és az értékesítés utáni szolgáltatásokat is.

Üzleti ügyfeleink számára fenntartott rendszer és

ELKÖTELEZETT CSAPATUNK MINDENBEN AZ ÖN SZOLGÁLATÁRA ÁLL!

Fedezze fel speciális Renault Pro+ hálózatunkat és az elérhető szolgáltatásokat.
Speciális Renault Pro+ hálózatunk
Új és használtautó vásárlása, tartozékok beszerzése, raktérkialakítások, finanszírozási megoldások, karbantartás… Elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse a választást, garantálva az Ön mobilitását.

nemzetközi jelenlétünk

PROFESSZIONÁLIS RENAULT AJÁNLATOK A VILÁG SZÁMOS ORSZÁGÁBAN

A Renault haszongépjárművek nemzetközi jelenléte
114 országban elismert szakértelem
Rendkívül széles választékunknak köszönhetően 1998 óta Európa piacvezető haszongépjármű gyártója vagyunk. Az Európai sikerek után a Renault Csoport célja a nemzetközi terjeszkedés. Haszongépjármű gyártóként a világ számos nagyobb országában, így Brazíliában, Argentínában, Algériában és Törökországban is jelen vagyunk.