LEZÁRULT A RENAULT E-TECH LIVE TEST

E-Tech Hybrid és Plug-in Hybrid modelljeink a gyakorlatban bizonyítottak

A teljesen elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiák élre kerülése során számos helyen olvasni a modellek remek hatásfokát. De mennyire igaz ez a valóságban?

Beszéljenek a tények:

Az E-Tech Live Test célja az volt, hogy ügyfeleink és potenciális vevőink tesztvezetésen tapasztalják meg, mit jelent a Renault, Formula 1®-ben fejlesztett technológiája a mindennapokban.

Országos akciónk során bárki jelentkezhetett márkakereskedéseinkben E-Tech Hybrid és Plug-in Hybrid modelljeink tesztvezetésére. Az autókba beépített mérőeszközök segítségével pontosan követtük azok fogyasztását, CO2-kibocsátását valamint a fékezéskor visszanyert energia mértékét.

Tesztelőink 77 járművel összesen 281 utat tettek meg, a néhány kilométeres távtól egészen a hosszabb autópályázásokig, ezzel is szemléltetve a valós használatot a mindennapokban. Beszédes, hogy az egymástól független 77 jármű a megtett 8875 km út alatt átlagosan közel 65%-ban teljesen elektromosan közlekedett a valóságban! Ezzel összesen 344 kg-mal kevesebb széndioxidot bocsátottak ki együttesen ahhoz képest, mintha ugyanezt az utat egy átlagos mai dízel autóval tették volna meg és 503 kWh energiát nyertek vissza, ami megfelel egy Renault Zoe tíz alkalommal történő teljes feltöltéséhez, vagyis további 3500-3950 km teljesen elektromos útnak!

Köszönjük tesztelőinknek a közreműködést, mellyel gyakorlatban is bebizonyosodott az E-Tech modellek hatásossága.

  • Hybrid
Új Arkana E-Tech Hybrid
kezdő listaár 10 599 000 Ft
  • Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
kezdő listaár 8 599 000 Ft
  • Hybrid
Captur E-Tech
kezdő listaár 10 249 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet