Egy Z.E. vezetési élmény

Tájékozódjon bővebben az elektromos autó vezetésével kapcsolatban. Stílus, dinamizmus és újszerűség, mindezt zaj és rezonancia nélkül!

Milyen egy elektromos autót vezetni?

Az elektromos autó vezetése

Az elektromos autó kényelme

A Renault elektromos autók automata sebességváltóval és elektromotorral vannak felszerelve, amelyek optimális, kiemelkedő nyomatékot biztosítanak az indulás során, így a sofőr a sebességváltás helyett teljes mértékben az útra koncentrálhat.

A robbanómotorokkal ellentétben egyáltalán nem tapasztalható  rezgés vagy zaj, így teljes a kényelem a sofőr és az utasok számára is.

Milyen az elektromos autók teljesítménye?

Az elektromos autó dinamikája

Páratlan dinamizmus

Az elektromos autókat úgy alakítottuk ki, hogy nagyszerű dinamikát biztosítsanak. Az automata sebességváltó elvégzi a sofőr helyett a sebességváltást, az elektromos motor gyorsabb forgása pedig markáns gyorsulást biztosít.

Hol közlekedhetek elektromos autóval?

Az elektromos autó a városon kívül

A hatótávolságot optimalizáló technológiák megkönnyítik a tervezést a városon túl is. Az autó hatótávolságát befolyásoló tényezőkre, például az emelkedőkre és a vezetési stílusra mindig oda kell figyelni, ugyanakkor autóinkat úgy terveztük meg, hogy bármilyen körülmények között képesek legyenek optimálisan működni.

Elektromos autó a városban

Fedezze fel újra a várost az elektromos autók mozgékonyságán keresztül. Ezzel a járművel bármilyen közlekedési zónában, bármilyen körülmények között közlekedhet, Magyarországon pedig ingyenesen parkolhat közterületen. Az elektromos technológia lehetővé teszi, hogy zaj, kellemetlen gázok és rezgés generálása nélkül barangolhasson a városokban, mindeközben pedig kivételes dinamizmust élvezhet az indulás és a sebességváltás során.

Elektromos autó egy hosszú utazás alkalmával

Tervezze meg előre a hosszabb utakat. Az elektromos autók hatótávolsága a modell és a közlekedési körülmények függvényében változhat, ezért fontos, hogy még indulás előtt tájékozódjon a feltöltési lehetőségekről, és ez alapján tervezze meg utazását.

Az energiát újrahasznosító technológia segítségével folyamatosan a rendelkezésére fog állni némi tartalék. Ha az út során fel szeretné tölteni az autót, tartson pihenőt és használja az út közben található töltőállomásokat!

Ismerje meg a Z.E. technológiát!

Technologie électrique Renault

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet