A Renault Z.E. elektromos modellek vásárlásával kapcsolatos információk

Kibocsátási adatok, karbantartási költségek, garanciális kérdések, hatótávolsággal kapcsolatos információk - tájékozódjon a Z.E. jármű vásárlásáról

Miért érdemes Renault elektromos autót vásárolni?

A Renault elektromos modelljei

A híres Zéró Emissziós (Z.E.) modell

A Renault elektromos járművei olyan környezetkímélő megoldást biztosítanak, amely egyben rendkívül gazdaságos is.


A 0 kibocsátás mellett a Renault elektromos modelljei zajtalanul és kellemetlen szagok nélkül közlekednek. Ezekkel a járművekkel gondtalanul vezethet, hiszen a modelltől függően akár 395 km WLTP szerinti valós hatótávolságra is képesek.

A Z.E. modellválasztéka olyan elektromos mobilitást biztosít, amely a kiváló vezetési élmény mellett nem bocsát ki se CO2-t, se szénhidrogéneket, se szennyező részecskéket.

Milyen előnyöket rejt az elektromos autó karbantartása?

Alacsonyabb karbantartási költségek

Ugyanolyan karbantartási szerződéseink vannak a belsőégésű motorral felszerelt és az elektromos autókra vonatkozóan is.

Ugyanakkor az elektromos autók karbantartása egyszerűbb feladat. A belsőégésű motorral felszerelt autók motorolaját például rendszeresen cserélni kell a megfelelő kenés és a motorblokk megfelelő hűtése érdekében.

Az elektromos autóban nincs szükség olajcserére. A fékbetétek, -tárcsák és -dobok élettartama pedig jelentősen hosszabb, mint egy hagyományos belsőégésű motoros autó esetében.

Az elektromos autó karbantartása

A Renault Z.E. szerződéseivel kapcsolatos kérdések

A NEDC-től a WLTP-ig: Mit jelent a gyári hatótávolság?

gyári hatótávolság

Számos kötelező teszt

Ezek a szabvány mérések egységes menetciklusok (időtartam, sebesség, felszereltség, hőmérséklet stb.) alapján álapítják meg az elektromos járművek hatótávolságát és fogyasztását. 

 

2017 szeptembere előtt az Új Európai Menetciklus, azaz a NEDC (New European Driving Cycle) volt érvényben. Ezt mára felváltotta a WLTP szabvány.

 

A NEDC-nél pontosabb értékeket mutató szabvány eredményei sokkal közelebb állnak a mindennapos használat során észlelt eredményekhez. A WLTP a számításhoz figyelembe veszi a jármű típusát, felszereltségét és a választott opciókat. 

 

Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a katalógusokban látható fogyasztási értékek már rendkívül közel állnak a valósághoz, így könnyű tervezni!

Ismerje meg a Z.E. technológiát!

Technologie électrique Renault

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet