E-TECH Electric vezetési élmény

Tájékozódj bővebben az elektromos autó vezetésével kapcsolatban. Stílus, dinamizmus és újszerűség, mindezt zaj és rezonancia nélkül!

Milyen egy elektromos autót vezetni?

  • Az elektromos autó vezetése

Az elektromos autó kényelme

A Renault elektromos autók automata sebességváltóval és elektromotorral vannak felszerelve, amelyek optimális, kiemelkedő nyomatékot biztosítanak az indulás során, így a sofőr a sebességváltás helyett teljes mértékben az útra koncentrálhat.

A robbanómotorokkal ellentétben egyáltalán nem tapasztalható  rezgés vagy zaj, így teljes a kényelem a sofőr és az utasok számára is.

Kipróbálom a ZOE-t

Milyen az elektromos autók teljesítménye?

  • Az elektromos autó dinamikája

Páratlan dinamizmus

Az elektromos autókat úgy alakítottuk ki, hogy nagyszerű dinamikát biztosítsanak. Az automata sebességváltó elvégzi a sofőr helyett a sebességváltást, az elektromos motor gyorsabb forgása pedig markáns gyorsulást biztosít.

Hol közlekedhetek elektromos autóval?

Az elektromos autó a városon kívül

A hatótávolságot optimalizáló technológiák megkönnyítik a tervezést a városon túl is. Az autó hatótávolságát befolyásoló tényezőkre, például az emelkedőkre és a vezetési stílusra mindig oda kell figyelni, ugyanakkor autóinkat úgy terveztük meg, hogy bármilyen körülmények között képesek legyenek optimálisan működni.

Elektromos autó a városban

Fedezd fel újra a várost az elektromos autók mozgékonyságán keresztül. Ezzel a járművel bármilyen közlekedési zónában, bármilyen körülmények között közlekedhetsz, Magyarországon pedig ingyenesen parkolhatsz közterületen. Az elektromos technológia lehetővé teszi, hogy zaj, kellemetlen gázok és rezgés generálása nélkül barangolhass a városokban, mindeközben pedig kivételes dinamizmust élvezhetsz az indulás és a sebességváltás során.

Elektromos autó egy hosszú utazás alkalmával

Tervezd meg előre a hosszabb utakat. Az elektromos autók hatótávolsága a modell és a közlekedési körülmények függvényében változhat, ezért fontos, hogy még indulás előtt tájékozódj a feltöltési lehetőségekről, és ez alapján tervezd meg utazásod.

Az energiát újrahasznosító technológia segítségével folyamatosan a rendelkezésedre fog állni némi tartalék. Ha az út során fel szeretnéd tölteni az autót, tarts pihenőt és használd az út közben található töltőállomásokat!

Ismerd meg azE-TECH Electric technológiát!

Technologia elektryczna Renault

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet