A Z.E. elektromos technológia

Fedezze fel újra az elektromos autózás örömét a szakértőink által kifejlesztett Z.E. elektromos technológia segítségével, amely utazásait új szintre emeli és nagyszerűvé varázsolja! Motorok, akkumulátorok, hatótávolság, gazdaságos használat: ismerje meg, hogy mi mindent kínálnak a Renault elektromos megoldásai!

Válassza a Z.E. innovatív elektromos technológiáját!

Az elektromos motorok úttörőjeként szakértőink olyan technológiát fejlesztettek ki, amely számos előnyt biztosít. Villanyozza fel mindennapjait! Európában elekromos járműveink több szegmensben is vezető szerepet töltenek be!

A tisztább motorok világa

A tisztább motorok világa

A Z.E. elektromos technológiával csökkentheti autója környezetszennyezését. Töltse fel autóját és közlekedjen részecskék, illetve CO2 kibocsátása nélkül. 
További információ az autók akkumulátorának töltéséről

Vezetés újraértelmezve

Vezetés újraértelmezve

Fedezze fel újra a vezetés örömét! A Renault több évtizedes szakértelme alapján kifejlesztett elektromos technológián keresztül, amelynek köszönhetően autója se zajt, se rezgést nem generál. Könnyű gyorsulások, dinamikus és zökkenőmentes vezetési élmény - a páratlan utazások jegyében.

Fedezze fel az elektromos autók vezetési élményét!

Gazdaságos technológia

Gazdaságos technológia

A Renault elektromos technológiájával folyamatosan gazdaságosan közlekedhet, hiszen a feltöltés jelentősen kisebb költségekkel jár, mint egy teli tank benzin. Nincs vezérműszíj, nincsenek gyertyák: a karbantartási költségek is csökkennek... Nincs többé olajcsere! Sok városban pedig akár ingyenesen is parkolhat! 

Ismerje meg az elektromos autó gazdaságos működését!

Az elektromos technológia terén szerzett szakértelem

A Renault elektromos autóinak választéka

Az elektromos autók mögött a Renault szakértelme áll

A napjaink környezetvédelmi kihívásainak való megfelelés érdekében innovációink középpontjában az elektromos megoldások állnak. Az elektromos járművek tervezésében, gyártásában és értékesítésében szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően képesek voltunk megalapozni a zöldebb közlekedési megoldásokat. 
 

Hálózatunk napjainkban már tökéletesen megfelel az elektromos autózásból fakadó követelményeknek, így az Ön igényeihez illő megoldásokat és online szolgáltatásokat is tudjuk biztosítani, amelyek megkönnyítik az autó mindennapos használatát, továbbá a hatótáv és a feltöltés kezelését és nyomon követését. Válassza a 100%-ban elektromos megoldást!

Z.E.: Több, mint technológia, igazi életstílus!

A Renault elektromos technológiája

Az elektromos autók egészen újfajta generációja.

Válassza a megújulást a Z.E. elektromos járművekkel!
Egy akkumulátor táplálja az elektromos motort, amelynek a segítségével nyugodtan, dinamikusan, biztonságosan közlekedhet autójával. Ennek köszönhetően ezek az autók már nem rendelkeznek kipufogócsövekkel és nem bocsátanak ki szennyező anyagokat.

A nagy kapacitású akkumulátorral akár több száz kilométert is megtehet egyetlen töltéssel! 

A Z.E. járművek az online kapcsolat révén lehetővé teszik a hatótávolság állandó nyomon követését, a jármű előkészítését indulás előtt, illetve az elérhető töltőállomások megkeresését vagy a töltés kezdésének és leállításának programozását is.

További információk a Z.E. működésével kapcsolatban

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

További kérdései vannak az elektromos modellekkel kapcsolatban? Semmi gond, itt megtalálja a válaszokat.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet