Renault KADJAR és CAPTUR Night & Day limitált széria

Határozott, kifinomult stílus, karakteres megjelenés a Renault legújabb technikai vívmányaival felvértezve. Válasszon a Renault KADJAR vagy CAPTUR Night  & Day limitált széria modelljei közül, ha egy igazán elegáns útitársra vágyik. Mindezt egyedi VIP orvosi kedvezménnyel és Service Pack karbantartási csomaggal ajánljuk. 

Száz szónál is többet ér a személyes tapasztalat,

jöjjön el hát egy tetszése szerinti márkakereskedésbe és próbálja ki!

 

Márkakereskedő keresése

Az összes magyarországi márkakereskedés: %number%

Szolgáltatások

 A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. valamint a Renault SAS és partnerhálózata (továbbiakban Renault) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Renault az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen: Renault Hungária Kft.: 1388 Budapest, pf. 73, vagy személyazonosság igazolása mellett az ugyfel.kapcsolat@renault.hu emailcímen.* 

Az ajánlat 2016.11.01-től visszavonásig érvényes. A Service Pack bármely választott személyautó esetén igénybe vehető, a kedvezmény maximum két autó vásárlása esetén érvényes. A Service Pack a gyártó által előírt kötelező karbantartásokat tartalmazza. A csomag pontos tartalmáról és a további részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. Renault KADJAR vegyes fogyasztás: 3,8-6,2 l/100 km; CO2-kibocsátás: 99-139 g/km, Renault CAPTUR vegyes fogyasztás: 3,6-5,5 l/100 km; CO2-kibocsátás: 95-125 g/km NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képen látható autók illusztrációk.