image

Renault haszonjármű ajánlatunk: NHP Hajrá finanszírozás fix 1,9%-os kamattal!*

Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási forma a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Renault haszongépjármű modellen elérhető. Az ajánlat már 22% önerő befizetésétől 36-84 hónapos futamidőre igényelhető, 1 000 000 Ft minimum finanszírozott összeg esetén, amely során a havidíj pontosan megállapítható, így biztosítva a hosszútávú kiszámíthatóságot!

Testreszabott megoldások cégeknek

Renault PRO+

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség

Szakértőink mindenben az Ön szolgálatára állnak

  • haszongépjárművekre specializálódott eladók
  • kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
  • céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák

Megkönnyítjük a választást

  • kiállított haszongépjárművek nagy választéka
  • próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
  • azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is

Vállalkozásának gondtalan működéséhez a következőket garantáljuk:

  • meghosszabbított műhely nyitvatartás
  • expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
  • cseregépjármű biztosítása

Modelljeink

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója

Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak.

A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.

  • thumbnail

Miben segíthetünk?

Fix 1,9% THM - A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által, 2020.11.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetében és visszavonásig szól. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 22%, futamidő: 36-84 hónap, a finanszírozás minimum összege: 1 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 1,90%. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

A programban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott feltételeknek. A mindenkor hatályos terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet