A Renault KADJAR

Törjön ki stílusosan a szürke hétköznapokból! A teljes mértékben újratervezett KADJAR kifejező stílusa magával ragadó. Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 18"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel.

Kényelem, biztonság és megbízhatóság

Hívogató belső tér

Megemelt, kényelmes és megfelelő tartást biztosító ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, multifunkciós kormány, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók...

Panoráma üvegtető

Engedje, hogy a Nap fényt hozzon a szürke hétköznapokba! A Renault KADJAR 1,4 m²-es panoráma üvegtetőjének köszönhetően élvezheti a tájat, az autó utastere pedig fényárban úszik.

Renault CONNECT

A telefonos tükrözés segítségével megtervezheti az útvonalat, SMS-eket diktálhat vagy olvashat, hívásokat fogadhat, illetve zenét hallgathat a telefonról - pofonegyszerűen!

Bose® audiorendszer

Telt mély hangzás, tökéletes ritmus, kifinomult magas hangok... Tökéletes hangzás, elöl és hátul is. A KADJAR zenei kalandokat is ígér...

Hajtás

Fedezzen fel járatlan ösvényeket! A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – segítségével a KADJAR új távlatokba vezeti önt.

Aktív vészfékező rendszer

A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti, ha fennáll a veszélye egy másik autóval történő ütközésnek. Ha a figyelmeztetés ellenére sem reagál, a baleset elkerülésének vagy az esetleges károk minimalizálásának érdekében a rendszer automatikusan aktiválja a fékrendszert. Egy igazi életmentő.

Jelentkezzen tesztvezetésre

Alt Image C29

Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel... a KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt. Próbálja ki az új szabadidő-autót, amelyet kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

JÖJJÖN EL ÉS PRÓBÁLJA KI! MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE
Alt Image C28v0
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

Új KADJAR Life TCe 140 FAP vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4 – 7,0; CO2-kibocsátás g/km: 145– 158. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

 

*Jelen ajánlat a készletről elérhető modellekre érvényes. A finanszírozási ajánlat a 2020.02.24 után megkötött fogyasztói szerződésekre érvényes Renault Kadjar Life TCe 140 FAP személygépjármű esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat: mértéke 4,81%, kamat típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 30%, futamidő: 36 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: 40%, THM: fix 4,99 %, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatban feltüntetett 55 290 Ft havidíj, a használt autó beszámítás esetén érvényes 400 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 5 799 000 Ft kedvezményes vételár, 2 000 000 Ft kezdőbefizetés, 36 hónapos futamidő és 40% kiemelt utolsó lízingdíj mellett érvényes. A kamat összege 454 434 Ft, a finanszírozás teljes összege 3 799 000 Ft, a fizetendő teljes összeg 4 253 434 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 2 319 600 Ft. Reprezentatív példa: A kamat összege: 335 300 Ft, a finanszírozás teljes összege: 3 000 000 Ft, fizetendő teljes összeg 3 335 300 Ft, kezdőbefizetés: 3 000 000 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 500 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, havidíj: 52 437 Ft, THM: fix 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet