A Renault KADJAR

Törjön ki stílusosan a szürke hétköznapokból! A teljes mértékben újratervezett KADJAR kifejező stílusa magával ragadó. Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 18"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel.

Kényelem, biztonság és megbízhatóság

Hívogató belső tér

Megemelt, kényelmes és megfelelő tartást biztosító ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, multifunkciós kormány, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók...

Panoráma üvegtető

Engedje, hogy a Nap fényt hozzon a szürke hétköznapokba! A Renault KADJAR 1,4 m²-es panoráma üvegtetőjének köszönhetően élvezheti a tájat, az autó utastere pedig fényárban úszik.

Renault EASY CONNECT

A telefonos tükrözés segítségével megtervezheti az útvonalat, SMS-eket diktálhat vagy olvashat, hívásokat fogadhat, illetve zenét hallgathat a telefonról - pofonegyszerűen!

Bose® audiorendszer

Telt mély hangzás, tökéletes ritmus, kifinomult magas hangok... Tökéletes hangzás, elöl és hátul is. A KADJAR zenei kalandokat is ígér...

Hajtás

Fedezzen fel járatlan ösvényeket! A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – segítségével a KADJAR új távlatokba vezeti önt.

Aktív vészfékező rendszer

A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti, ha fennáll a veszélye egy másik autóval történő ütközésnek. Ha a figyelmeztetés ellenére sem reagál, a baleset elkerülésének vagy az esetleges károk minimalizálásának érdekében a rendszer automatikusan aktiválja a fékrendszert. Egy igazi életmentő.

Jelentkezzen tesztvezetésre

Alt Image C29

Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel... a KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt. Próbálja ki az új szabadidő-autót, amelyet kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

JÖJJÖN EL ÉS PRÓBÁLJA KI! MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE
Alt Image C28v0
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

*A finanszírozási ajánlat a 2020.01.01. után megkötött fogyasztói szerződésekre érvényes Renault Kadjar Life TCe 140 FAP személygépjármű esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat: mértéke 4,81%, kamat típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 30%, futamidő: 36 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: 40%, THM: fix 4,99 %, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatban feltüntetett 49 000 Ft havidíj, a használt autó beszámítás esetén érvényes 400 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 5 399 000 Ft kedvezményes vételár, 2 000 000 Ft kezdőbefizetés, 36 hónapos futamidő és 39% kiemelt utolsó lízingdíj mellett érvényes. A kamat összege 416 921Ft, a finanszírozás teljes összege 3 399 000 Ft, a fizetendő teljes összeg 3 815 921 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 2 105 610 Ft. Reprezentatív példa: A kamat összege: 402 335 Ft, a finanszírozás teljes összege: 3 000 000 Ft, fizetendő teljes összeg 3 402 335 Ft, kezdőbefizetés: 3 000 000 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 2 340 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, havidíj: 30 352 THM: fix 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!