Renault családi autók

Válassza Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával akár 3 999 000 forinttól EASY SERVICE karbantartással és 5 év garanciával!
Ismerkedjen meg a 7 személyes családi modellek legújabb generációjával

Családi támogatás

Tudjon meg minden fontos információt az autóvásárlási támogatásról

Alt Image C29

Felkeltette egyik 7 személyes modellünk az érdeklődését? Szeretne több információt megtudni a családi támogatás lehetőségeiről? Írjon az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedésünknek, ahol kollégáink szívesen segítenek, bármilyen kérdése is van.

Alt Image C28v0

EASY SERVICE karbantartás

Alt Image C29

 • A szervizszolgáltatás tartalmazza a GARANCIA+ és a teljes körű Renault Assistance szolgáltatásokon felül a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig
 • A szolgáltatás személyre szabható 60 000 km-től 150 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra
 • A szolgáltatás védelmet nyújt a jövőbeni váratlan költségekkel, árváltozásokkal szemben, mivel előre kifizetésre kerül rögzített áron

További információkért forduljon Renault értékesítőjéhez.

EASY SERVICE BROSÚRA EASY SERVICE ÁRLISTA

Renault Grand Scenic

Elegancia és kényelem – 7 személlyel a fedélzeten

Renault Espace

7 személyes high-tech SUV

Easy Life megoldások

Ismerje meg az Easy Life megoldásainkat

Alt Image C29

Az első utas oldalán az Easy Life kesztyűtartó fiók további 13 literes tárolóhelyet kínál: itt minden olyan kis tárgynak helyet találhat, amelyekre a hétköznapjaiban szüksége van.

Alt Image C29

Praktikus, nemde? Az automata Renault Kártya segítségével a Renault modellek zárjai a sofőr közeledésére automatikusan kinyitnak, míg eltávolodásakor automatikusan lezárnak. Ráadásul a motor is könnyedén, a Start gomb megnyomásával indítható.

Alt Image C29

Az autóink rendszereinek segítségével az Android Auto™* is elérhetővé válik, így könnyedén előhívhatja okostelefonján az adott vezetési helyzettel kompatibilis alkalmazásokat vagy hallgathatja a kedvenc zenéit.

* Az elérhetőség országtól függően változik.

Alt Image C29

A hátsó üléseken utazók el lesznek ragadtatva! Az Easy Life lehajtható asztalkákon egy gumipánt segítségével biztonságban rögzíthetők az okostelefonok és táblagépek. Lemerült a mobilja? Aggodalomra semmi ok, újratöltheti az USB-csatlakozók segítségével, amelyek az Easy Life csúsztatható középkonzol hátoldalán találhatók.

Alt Image C29

Nemcsak Önnek változhat a hangulata, a Renault modelleknek sem mindig ugyanolyan! A MULTI-SENSE® technológiával 5 féle vezetési mód közül választhat ("Komfort", "Semleges", "Sport", "Egyéni", "Eco"). Fedezzen fel teljesen új vezetési élményt minden alkalommal!

Alt Image C29

A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű! A Renault modellek tolatókamerájával és számos távolságérzékelő radarjával a parkolás is gyerekjáték. És ez még nem minden: az autó akár az irányítást is átveheti!

Az ajánlat 2019.07.01 napjától érvényes, minden Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP gépkocsira esetén, magánszemélyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett ár a modell listaárából került kiszámításra használtautó beszámítás esetén az állami támogatás levonásával. A feltüntetett kedvezmény a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm.rendelet alapjánigényelhető, 2.500.000 Ft szerzési támogatást tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a kormányrendeletben meghatározott feltételekkel. A Renault a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az ÁFA-t.
A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.
A fenti ajánlatban foglalt Easy Service karbantartási csomag tartalmazza a Renault GRAND SCENIC karbantartását és ellenőrzéseit 5 év vagy 100.000 km eléréséig. A csomag magában foglalja a gyártó által előírt összes rendszeres szerviz költségét (alkatrész és munkadíjat is) 5 évig vagy 100.000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be korábban. Részletes információt a karbantartási csomagról a www.renault.hu oldalon talál.
Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,6 – 6,9; CO2-kibocsátás g/km: 150 - 156, Renault ESPACE vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,4 – 8,5; CO2-kibocsátás g/km: 169 – 193. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!