Lépjen be az Új Renault CAPTUR világába*A feltüntetett ár Life Energy TCe 90 verzióra vonatkozik, és használtautó beszámítás esetén érvényes. Részletekről és feltételekről érdeklődjön az akcióban résztvevő márkakereskedésekben.

Renault Crédit 2,5% THM - Az ajánlat a 2017.07.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes meghatározott felszereltségi szintekre, visszavonásig. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 30%, futamidő 24-72 hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

A garancia 5 év vagy 100 000 km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, és 2017.07.01-től megkötött vevőszerződések esetén ingyenes MY Renault regisztrációhoz kötött. A további részleteket a szerződés részét képező Renault Általános Szerződési Feltételek és a MY Renault Felhasználási Feltételek című dokumentumok tartalmazzák.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.