Átlátható és egyszerű megoldásaink

100% nyugalom, 0% felesleges időhúzás

A Renault Szerviz mindig az autó életkorának megfelelő szolgáltatásokat és karbantartási szerződéseket kínál az Ön számára.

Elérhető szolgáltatások

A Renault Szerviz ajánlataival teljeskörű, kifejezetten az Ön gépkocsijára szabott szolgáltatásokat vehet igénybe! Az autójához választott minden szolgáltatásunk esetében garantáljuk Önnek az alacsony és fix árakat! Nincs mit hozzáadni vagy elvenni: spóroljon idejéből és válassza a nyugodt mindennapokat!

Karbantartási szerződések

Bármilyen idős gépkocsijához köthet karbantartási szerződést, igényeinek megfelelően. Válassza ki az Önnek megfelelő konstrukciót és vezessen gondtalanul! A szerződés mindig megfelelő védelmet kínál.

Alacsony árak

Az idő előrehaladtával autójának egyre nagyobb figyelemre van szüksége – de ennek nem feltétlenül kell együtt járnia tetemes kiadásokkal! A Renault Szerviz megalkotta a kifejezetten az 5 évnél idősebb autókra szabott „Szerviz 5+” ajánlatokat! Ezek a megoldások ugyanúgy a Renault Szerviz által elvégzett minőségi szolgáltatásokat foglalják magukban, de sokkal kedvezőbb áron. Így az idősebb autók tulajdonosainak sem kell aggodalmaskodniuk, hiszen mi mindenre megoldást nyújtunk.

Karbantartás

Biztosítások a gondtalan közlekedésért

Renault gépkocsijának folyamatos karbantartásával biztosíthatja az autó megfelelő teljesítményét és meghosszabbíthatja élettartamát is. Annak érdekében, hogy mindig és mindenhol ügyfeleink segítségére lehessünk, kulcsrakész megoldásokat kínálunk Önnek is.

Átvizsgálás

A Renault műhelyekben minden felülvizsgálat átlátható és rejtett költségektől mentes. Mivel az Ön gondtalan közlekedése kiemelt fontosságú számunkra, garantáljuk:

– hogy pontosan követjük autójának karbantartási programját
– biztonságát részletes ellenőrző listánkkal
– a megbízható munkavégzést a Renault elektronikus diagnosztikai eljárásai révén
– a megfelelő olajat autójának motorjához
– az 1 éves garanciát beleértve az Ön által kifizetett alkatrészeket és munkákat is
– az átlátható árképzést minden olyan Renault Szerviz szolgáltatás esetében, amelyet az Ön autójára szabunk

Vezérműszíj

A megfelelő állapotú vezérműszíj rendkívül fontos a motor gond nélküli működéséhez. Erre az alkatrészre kiemelt figyelmet kell fordítani, mert túlzott kopás esetén bármelyik pillanatban elszakadhat. Az pedig biztosan a motor károsodásával jár.

Annak érdekében, hogy elkerülhesse az ilyen váratlan eseteket és nyugodtan közlekedhessen, minden esetben tartsa be autójának karbantartási programját: ha Renault gépkocsija több, mint 5 éves és/vagy 60 000 és 160 000 km közötti megtett távolság van benne, akkor ideje kicserélni a vezérműszíjat. Továbbá hogy megkönnyítsük életét, számos olyan szolgáltatást kínálunk, amelyek minden szükségeset magukban foglalnak, hogy az autó vezérműszíja mindig megfelelően karbantartott állapotban legyen!

Biztonság és kényelem az utastérben

A nyerő képlet

Sokat foglalkozunk az autó mechanikai állapotával, de az autó életkora az, ami igazán számít! Elegendő figyelmet fordít saját biztonságára és kényelmére? A Renault Szerviz személyre szabott ajánlatokkal biztosítja az Ön és utasainak kényelmét.

Abroncsok, Lengéscsillapítók és Fékek

A biztonságát garantáló rendszerekről

Az abroncsok és a lengéscsillapítók közvetlenül is befolyásolják az autó fékezési hatékonyságát, de kiemelt szerepük van a Renault gépkocsik megfelelő úttartásának biztosításában is.

Fordítson rá kiemelt figyelmet!

Renault gépkocsija egyedül az abroncsok révén érintkezik az útburkolattal. A lengéscsillapítók garantálják az autóban ülők kényelmét és a jármű megfelelő tapadását. Emellett mindkét alkatrész fontos biztonsági szerepet is játszik: nem csak az autóban ülők, hanem az Ön előtt áthaladó gyalogosok biztonságának érdekében is fontos, hogy a lengéscsillapítók megfelelő állapotúak legyenek. Ne aggódjon, a Renault személyre szabott szolgáltatásokat is kínál Önnek: átfogó diagnosztika, átlátható és rejtett költségek nélküli ajánlatok. Renault gépkocsijának életkorától függetlenül a Renault Szerviz mindent megtesz annak érdekében, hogy időt spóroljon meg Önnek és hogy garantálja a nyugodt mindennapokat.

Klíma és Láthatóság

Készüljön fel minden eshetőségre!

Mivel az Ön kényelme és biztonsága kiemelten fontos a Renault Szerviz számára, olyan karbantartási programokat ajánlunk figyelmébe az autó légkondicionáló berendezéseinek és szélvédőjének karbantartásához, amelyek minden elvárásnak megfelelnek.

A légkondicionáló hideg és meleg levegőt is biztosít

A klíma szabályozza az utastér hőmérsékletét, továbbá párátlanítja és egy, a Renault által szabadalmaztatott antiallergén szűrővel folyamatosan tisztítja is az utastér levegőjét.

A Renault Szerviz szolgáltatásaival jelentősen meghosszabbíthatja a légkondicionáló rendszer élettartamát és ezzel egy időben növelheti az autóban ülők komfortját is. A diagnosztika által elvégzett és a Légkondicionáló szolgáltatásban foglalt műveletek minden esetben az Ön igényeire vannak szabva.

Az aktuális időjárástól függetlenül az autó ablaktörlőinek mindig garantálniuk kell, hogy az autóból előre és hátrafelé is tökéletesen ki lehessen látni

Azonban az időjárási viszonyok (UV sugárzás, levegő, eső) folyamatos változása miatt a lapátok természetes gumija folyamatosan elhasználódik, aminek következtében az ablaktörlők hatékonysága jelentősen csökken.

A Renault Szerviz mindig előre gondolkodik az Ön érdekében, ezért az Ön autója is laposabb és sokkal csendesebb gumilapátot kaphat. Az új lapátok a szélvédő tökéletes törlésével biztosítják, hogy az autóból tökéletesen ki lehessen látni, így garantálva a biztonságos közlekedést. Annak érdekében, hogy az autó ablaktörlő lapátjai hosszú ideig garantálhassák a megfelelő látási viszonyokat, válassza az első és hátsó ablaktörlők karbantartását is magában foglaló szolgáltatásunkat.

Akkumulátor: téli/nyári állapotfelmérés

Elengedhetetlen szolgáltatás, ha maximális nyugalomra vágyik

Röviden összefoglalva: az akkumulátor táplálja a gyújtást, amely során a gyertyáknak köszönhetően beindul a motor. Ha a fenti három alkatrész egyike meghibásodik, az biztosan az autó menetképtelenségével jár.

A gondtalan elindulást nagyban befolyásolja az akkumulátor töltöttsége

Rádió, beépített GPS, USB-csatlakozó, telefontöltő… Az elektromos fedélzeti rendszerek megfelelő működését az akkumulátor biztosítja. Éppen ezért fordítson rá kiemelt figyelmet: A meghibásodások mintegy 85%-a az akkumulátor vagy az indítórendszer meghibásodására vezethető vissza.

Válassza a Renault Szerviz szolgáltatásait, amelyek az átfogó diagnosztikai műveletek mellett az akkumulátor kompatibilitási vizsgálatát is magukban foglalják. Mindezen műveleteket a Renault Szerviz díjmentesen elvégzi a nyári/téli átvizsgálás során, így egész évben nyugodtan autózhat és nem kell a váratlan meghibásodásoktól sem tartania! 

Felkészítés műszaki vizsgára

Mivel tudjuk, hogy az Ön ideje is értékes, segítünk spórolni vele!

Mindenben segítünk Önnek annak érdekében, hogy Renault gépkocsija készen álljon a műszaki vizsgára.

A Renault mindenről gondoskodik!

Spóroljon időt és készítse fel autóját az esedékes műszaki vizsgára a Renault „Előzetes vizsga” szolgáltatásával. Az átvizsgálás után biztos lehet abban, hogy Renault gépkocsija minden szempontból meg fog felelni a műszaki vizsgán. Sikeres műszaki vizsga előre a Renault „Előzetes vizsga” szolgáltatásával: 118 ellenőrzési pont, amelyek közül 67 újból kötelezően ellenőrizendő, amennyiben elsőre nem sikerül teljesíteni. Ez a szolgáltatás ingyenes! És hogy még inkább megkönnyítse életét, a Renault ezen szolgáltatása további előnyökkel is szolgál:

– csereautó biztosítása előnyös áron
– ingyenes második alkalom, amennyiben az autó nem megy át a műszaki vizsgán

A Renault Szerviz mindenben az Ön szolgálatára áll

További szolgáltatásokat igényelne?

Tekintse meg ajánlatainkat!

Karosszéria & Üvegtörés

Tekintse meg ajánlatainkat!

Garancia, Biztosítás & Assistance