A hónap kiemelt finanszírozás ajánlata:

Akár FIX 2,5% THM a meghatározott Renault személygépjárművekre!

A Renault kiemelt figyelmet fordít Önre és kedvező pénzügyi szolgáltatásaival újabb lehetőségeket nyit meg, kiszámítható költségek mellett!

Fenti ajánlatunk esetében a legfontosabb szempont a hosszú távú pénzügyi biztonság, ennek érdekében pedig az ajánlat elérhető akár fix kamatozással is!

 
Céges ügyfeleink a kedvező kamatozáson felül a változó kamatozás választása esetén a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik!

Ajánlatunk feltételei:

Futamidő: 24-72 hónap
Önerő: minimum 30% 
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére akár zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing lehetőség

Renault haszongépjárműveknél továbbra is elérhető FIX 2,5% THM!

Fejlesszük közösen vállalkozását! Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási eszköz a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Renault haszonjármű modell esetében elérhető. Az ajánlat 25% önerő befizetésénél akár 60 hónapos futamidőre igényelhető, mely során a havidíj kiszámítható, így biztosítja vállalkozásának stabilitását hosszú távon!

 

Látogasson el az önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes és személyre szabott tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!