Akciós finanszírozási ajánlat 2,99%THM-mel  Clio és Clio Grandtour modellekre Energy Tce 90 motorra!

Magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt kínáljuk a kedvező kamatozású finanszírozási konstrukciót 2,99% THM-mel.. Az ajánlat 30% kezdőbefizetéssel igénybe vehető akár 60 hónapos futamidőre, aminek köszönhetően alacsony havidíj

Vállalkozások részére nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióval is elérhető, ahol ÁFA visszaigénylésre is lehetőség nyílik.

Renault Haszonjármű: 2,5% THM

Kiszámítható finanszírozási konstrukció  haszonjármű vásárlásának megvalósításához.

Az ajánlat 40% önerő befizetésétől akár 60 hónapos futamidőre igényelhető.

Látogasson el az Önhöz közeli Renault Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további információt kaphat.

Renault Crédit 2,99% THM - Az ajánlat a 2017.02.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig meghatározott Clio és Clio Grandtour modellekre Energy Tce 90 motorral. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 60 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

Renault Crédit 2,5% THM - Az ajánlat a 2017.03.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig Renault haszonjármű modellekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 40%, maximális futamidő 60 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.