Éljen a lehetőséggel és használja ki akciós finanszírozásainkat!

0% THM  Renault személygépkocsikra.

Kedvező finanszírozásunkkal most egy vadonatúj Renault gépkocsi tulajdonosa lehet.  Látogasson el egy Renault márkakereskedésbe, ahol figyelembe véve az Ön pénzügyi lehetőségeit, finanszírozási ajánlatot készítenek Önnek. 

Feltételek:

Futamidő: 24-48hó
Önerő: minimum 35%
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing

Modellek: Twingo, Clio, Clio Grandtour, Captur, új Megane, új Megane Grandtour, Kadjar, Talisman, Talisman Grandtour, Espace, Trafic személygépkocsi.

Renault Crédit 0% THM - Az ajánlat a 2016.09.01. és 2016.12.31. között megkötött vevői szerződésekre érvényes kizárólag Twingo, Clio, Clio Grandtour, Captur, új Megane, új Megane Grandtour, Kadjar, Talisman, Talisman Grandtour, Espace, Trafic személygépkocsi modellekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 0%, minimum önerő 35%, maximális futamidő 48 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. Nyújtja.