Új Renault TRAFIC SpaceClass

A Renault bemutatja

Új Renault TRAFIC SpaceClass

A tökéletes elegancia

Új Renault TRAFIC SpaceClass
  •  Új Renault TRAFIC SpaceClass – orr-rész

Dinamikus és izgalmas kialakítás

Ismerje meg az Új TRAFIC SpaceClass kialakítását, amely egyszerre kifinomult és dinamikus. Az autó eleganciáját a krómozott hűtőrács, a full LED fényszórók, illetve a Renault emblematikus C-alakú fényjegyei emelik ki. Tűnjön ki a tömegből a sötétített ablakokkal, a szériafelszereltségként elérhető metálfényezéssel és az exkluzív, új felnikkel.

  • Új Renault TRAFIC SpaceClass – belső tér

Variálható és kifinomult utastér

Az Új TRAFIC SpaceClass páratlan variálhatósága újradefiniálja az utastér fogalmát. A forgatható, csúsztatható és kivehető üléseknek köszönhetően a teret saját igényei szerint alakíthatja ki. Egymással szemben elhelyezkedve teljes kényelemben szállíthat akár 6 személyt is, vagy választhatja a még nagyobb kényelmet is az Escapade verzióval, amelyben a hátsó üléssort teljesen ledöntött ággyá alakíthatja.

Bármilyen úti célt is választ, az utasoknak páratlan élményben lesz részük. A tágas belső tér mellett 6 db LED-es olvasólámpa, 2 db USB-port, illetve egy központi lehajtható asztal is a rendelkezésére áll: az új TRAFIC SpaceClass a legkiválóbb mobil életteret nyújtja mindenki számára.

Válassza az egyediséget: az eleganciáról a bőrborítású kormány, illetve az exkluzív, meteorszürke műszerfal gondoskodik.

  • Új Renault TRAFIC SpaceClass – 3/4-es elölnézet

A megújult utazási élmény

Az Új TRAFIC SpaceClass modellhez elérhető széles motorválasztéknak köszönhetően a hosszú utazásoknak már semmi sem szab határt. Válasszon a Stop & Start technológiával, illetve manuális vagy EDC automata sebességváltóval felszerelt motorok közül. A dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata váltó nagyobb kényelem és reakcióképesség mellett biztosít kellemes és gyors sebességváltást. 
 

Próbálja ki az Új TRAFIC SpaceClass újgenerációs vezetéstámogató technológiáit! Teljes biztonságban érezheti magát az aktív vészfékező rendszernek (AEBS), valamint a sávelhagyásra figyelmeztető és a holttérfigyelő rendszernek köszönhetően, az adaptív tempomattal pedig beállíthatja a kívánt haladási sebességet, míg a sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer jelzi ha túllépte a megengedett sebességhatárt.

Amíg vár...

Új Renault TRAFIC Combi

Új TRAFIC Combi

Fedezze fel!
A Renault haszongépjármű-választéka

Haszongépjárműveink

Ismerje meg a modelljeinket
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet