Új bíborvörös Renault TRAFIC Combi

A Renault bemutatja

Új Renault TRAFIC Combi

Partner minden utazáshoz

Új Renault TRAFIC Combi
  • Új bíborvörös Renault TRAFIC Combi

Még kifejezőbb dizájn

Az Új TRAFIC Combi még kifejezőbb orr-része még modernebb külsőt kölcsönöz az autónak. Az új hűtőrácsnak és a még több dinamikát biztosító új, karakteres kialakítású motorháztetőnek köszönhetően ez egy igazán stílusos modell.

Útközben az emblematikus C-alakú fényjegyek, a LED-es ködfényszórók és a számos vezetéstámogató technológia bármilyen körülmények között utat nyit. 

Az Új TRAFIC Combi elragadó új Carmin vörös metálfényezéssel és új, 17"-os felnikkel jelenik meg.

 

  • Új Renault TRAFIC Combi – utastér, elöl

A technológia és a variálhatóság találkozása

Az Új TRAFIC Combi praktikus, nagyszerű technológiákkal felszerelt és kiváló kialakítású modell, megújult vezetőüléssel. A műszerfal az ajtópanelekbe beleolvadva nyitja meg a teret. A teljesen megújult kormány, sebességváltó és vezérlők igazán egyedi élményt biztosítanak. Fedezze fel újra a vezetés örömét a jól felszerelt belső térben: vezeték nélküli töltő, XXL pohártartó és Easy Life fiók... A hosszabb utazásoknak többé semmi sem szab határt!

A kormány mögött ülve a RENAULT LINK multimédia rendszert a 8"-os érintőképernyőn keresztül érheti el. A rendszer kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Car Play™ alkalmazásokkal. Csak dőljön hátra és élvezze az utazást!

Az Új TRAFIC Combi utastere a kategóriájában a legsokoldalúbb variálhatóságot és komfortot biztosítja. Az Új TRAFIC Combi optimális hőelosztást támogató technológiája tökéletes kényelmet nyújt.

  • Új bíborvörös Renault TRAFIC Combi – 3/4-es elölnézet

Fokozott biztonság

Az Új TRAFIC Combi újgenerációs, beépített vezetéstámogató technológiáival teljes nyugalomban indulhat útnak. Az adaptív tempomat, az aktív vészfékező rendszer (AEBS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, illetve a holttérfigyelő rendszer az utazás során végig teljes biztonságot nyújt.

A beépített Stop & Start technológia, illetve a legújabb Euro 6 -os kibocsátási normának megfelelő motorválaszték gazdaságos vezetést és kényelmet biztosítanak. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő manuális (110 LE és 150 LE) vagy EDC automata (150 LE vagy 170 LE) váltóval ellátott motort. A dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata váltó nagyobb kényelem és reakcióképesség mellett biztosít kellemes és gyors sebességváltást.

 

Amíg vár...

A Renault haszongépjármű-választéka

Haszongépjárműveink

Fedezze fel a kínálatunkat!
Új Renault TRAFIC SpaceClass

Új Renault TRAFIC SpaceClass

Fedezze fel!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet