Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

ÚJ RENAULT TRAFIC COMBI

Partner minden utazáshoz
kezdő listaár 12 400 000 Ft
árlista letöltése

dizájn Kifejező dizájn

Új, függőleges hűtőrács és emblematikus C-alakú LED fényszórók vonzzák magukra a tekinteteket... Az elegancia jegyében született Trafic Combi új verziója Carmin vörös fényezéssel és 17“-os könnyűfém keréktárcsákkal tűnik ki a tömegből.

kényelem és variálhatóság

Fedezze fel a vezetési komfort új dimenzióit!

Trafic Combi – intelligens beltér – renault

Ergonomikus beltér

Indukciós telefontöltő, RENAULT LIFE kesztyűtartó fiók, nagy méretű pohártartó és RENAULT LINK multimédia és navigációs rendszer... Használja ki a teljesen újragondolt belső tér lehetőségeit és kényelmét.

Trafic Combi – belső tér – renault

Variálható utastér

3, 6 vagy 9 férőhely: a Trafic Combi variálhatósága lehetővé teszi, hogy kedve szerint alakítsa az utasteret. Akár 9 személyt is szállíthat a csomagjaikkal együtt. Szükség esetén akár ki is veheti a 2. és 3. üléssort, így annyi poggyászt vihet magával, amennyit csak szeretne, és soha nem kell lemondania a kényelemről!

Renault life

Biztonság, hatékonyság és technológia

trafic combi – támogató technológiák – renault

innovatív vezetéstámogató rendszerek

Az Ön és utasai biztonsága érdekében a Trafic Combi számos vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve. Megkönnyítheti a manőverezést a parkolássegítő rendszereknek köszönhetően. Teljes nyugalomban közlekedhet szinte minden körülmények között a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az adaptív tempomat és az aktív vészfékező rendszer (AEBS) segítségével.

trafic combi – motorválaszték – renault

a kényelmes vezetés élménye

A Start & Stop technológiával rendelkező motorválaszték megfelel a legújabb Euro 6 D-Full kibocsátási előírásoknak. Válasszon a manuális sebességváltók (110 LE és 150 LE) vagy a dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata sebességváltók (150 LE és 170 LE) közül, amelyek nagyobb kényelem és jobb reakcióképesség mellett biztosítanak kellemes vezetési élményt.

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő verziót!

Business

Business

  • Dízel
kezdő listaár 12 400 000 Ft
Pack Comfort

Pack Comfort

  • Dízel
kezdő listaár 12 750 000 Ft

Trafic Combi – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Grand Scenic
Grand Scenic
kezdő listaár 10 299 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet