MEGANE – A kompakt ötajtós ferdehátú

Renault MEGANE

Új MEGANE akár fix havi 79 900 Ft-tól, 10,68% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 11,00%
kezdő listaár 7 949 000 Ft
árlista letöltése

R.S. Line
Új Renault MEGANE

MEGANE R.S. Line – Külső megjelenés

Válassza a sportos stílust!

Az Új MEGANE R.S. Line verziója kiemeli az autó egyedi sportos megjelenését.

MEGANE R.S Line – külső megjelenés, elöl
MEGANE R.S Line – külső megjelenés, hátul
A MEGANE R.S Line utastere

Exkluzív dizájn és felszereltség

MEGANE R.S. Line – Külső megjelenés

A Renault Sport világának stílusa: kívülről...

F1 jelölés, lökhárító méhsejt mintázatú hűtőráccsal, 17”-os vagy 18”-os könnyűfém keréktárcsák, aerodinamikus légterelő… A Renault Sport modellek stílusjegyeit magán viselő Új MEGANE R.S. Line karaktere sportos és rendkívül dinamikus. Szerezzen új élményeket!

Kormány, utastér - MEGANE R.S. Line

... és belülről is.

Szeretne Ön is pilóta lenni?  Perforált bőrborítású R.S. kormány, szálcsiszolt, versenyautószerű alumíniumpedál, megerősített oldaltartású sportülések... Foglaljon helyet ebben a sportos pilótafülkében és élvezze az autó egyedi élményét! Készüljön az indulásra!

Műszerfal a belső térben - MEGANE R.S. Line

Exkluzív beltér

Vörös szegélyekkel díszített fekete stílus, szénfekete műszerfal, fekete tetőkárpit, Alcantara® kárpitozás jellegzetes varrással - az Új MEGANE minden részletében igazi eleganciát sugároz.

Új Renault MEGANE - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour
Megane Grandtour
kezdő listaár 8 199 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet