Dinamikus dizájn Új Renault MEGANE

Renault MEGANE külső és belső dizájn

Külső dizájn

Dinamikus és gondos kialakítás

Egyedi fényjegyek, kifejező vonalak és gondos kialakítás - az Új MEGANE egy igazán modern és elegáns autó.

  • MEGANE – külső megjelenés
  • MEGANE – külső megjelenés, elöl
  • Panoráma üvegtető – MEGANE

ERŐSSÉGEK

Az elegancia és a modernitás ötvözete

Full LED „Pure Vision” fényszórók, újratervezett orr-rész és a MULTI-SENSE rendszerrel személyre szabható hangulatok és vezetési üzemmódok… Az Új MEGANE minden eleme erős egyéniségről árulkodik.

LED PURE Vision fényszórók - MEGANE

Árassza el fénnyel az Ön előtt álló utat! Full LED „Pure Vision” fényszórók segítségével jobb láthatóságra tehet szert, így éjszaka is nyugodtan vezethet.    

MEGANE - külső megjelenés, elöl

Újragondolt lökhárító, új krómozott hűtőrács és a Renault emblematikus, egyedi C-alakú fényjegyei... az Új MEGANE már az első pillanattól kezdve igazán egyedi.   

Műszerfal - MEGANE

Rendkívül intuitív vezetési élményben lehet része ebben a modern és ergonomikus, a mindennapos utazás megkönnyítésére megtervezett belső térben, amelyet teljesen személyre szabhat az új MULTI-SENSE rendszer segítségével.

Belső dizájn Csúcstechnológiás utastér

Válassza az egyedi utazás élményét! Az Új MEGANE a pilótafülkétől kezdve az utastérig egyedülálló: a kényelmet, a gondos tervezést és a technológiát kiválóan ötvöző kialakítással várja Önt.

Új Renault MEGANE - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Új MEGANE Grandtour
Új MEGANE Grandtour
Kezdő listaár 7 299 000 Ft
MEGANE GrandCoupé
MEGANE GrandCoupé
Kezdő listaár
Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid
Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid
Kezdő listaár 11 099 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet